steamden hoi4 ü aça tıklıyorum , paradoxa gönderiyor ordanda oyunu başlata tıklıyorum ve hata veriyor dosyaları doğruladım , sildim geri yükledim olmuyor fakat bir kersinde oyunu ve launcheri sildim ardından oyunu tekrar yükledim bu sefer oyunu steamda başlatırken launcheri atla dediğimde açıldı . sonrasında alt f4 atıp düz başlat dedim yine launcheri açtı ve başlata basınca aynı hatayı verdi.yardım lazım
oyun steamde fakat sorunu galiba kendim çözdüm . paradox launcherde oyun ayarları kısmında kullanıcı dizini boşaltıp hemen altındaki debug modu başalttım ve oyun açıldı , ardından oyunu kapadım bu sefer modları aktif ederek launcherdeki başlata bastım sonunda oyun açıldı .
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyun steamde fakat sorunu galiba kendim çözdüm . paradox launcherde oyun ayarları kısmında kullanıcı dizini boşaltıp hemen altındaki debug modu başalttım ve oyun açıldı , ardından oyunu kapadım bu sefer modları aktif ederek launcherdeki başlata bastım sonunda oyun açıldı .
oyun steamde fakat sorunu galiba kendim çözdüm . paradox launcherde oyun ayarları kısmında kullanıcı dizini boşaltıp hemen altındaki debug modu başalttım ve oyun açıldı , ardından oyunu kapadım bu sefer modları aktif ederek launcherdeki başlata bastım sonunda oyun açıldı .steamden hoi4 ü aça tıklıyorum , paradoxa gönderiyor ordanda oyunu başlata tıklıyorum ve hata veriyor dosyaları doğruladım , sildim geri yükledim olmuyor fakat bir kersinde oyunu ve launcheri sildim ardından oyunu tekrar yükledim bu sefer oyunu steamda başlatırken launcheri atla dediğimde açıldı . sonrasında alt f4 atıp düz başlat dedim yine launcheri açtı ve başlata basınca aynı hatayı verdi.yardım lazım
Ekler
Son düzenleme: