satsam bile kapsül almayı düşünmüyorum sadece bu stickerı bekletsem ileride fiyatı baya artar mı sizceyatırımlık düşünüyosan satıp kapsül al beklet , eğlencene bakıyosan sat envanter diz cs2de skinler çok güzel gözüküyor
baktımda güzel çıkartma satma bekle cs2 de fiyatı artarelimde paris 2023 v$m holo stickerı var steam fiyatı yaklaşık 1300 TL. elimde tutmalı mıyım yoksa satıp envanter dizmek istiyorum satmalı mıyım
ilgileniyorum sticker güzel holo olduğu için cs 2 de holo lar daha gğzel duruyor ve değerleri artacakbu işlerle ilgileniyor musun yoksa tahmini bir şey mi söyledin hocam
2024 kopenhag majörüdiğer major dediğiğiniz hangisi hocam
Rox holo 1 sene içerisinde 10 katına çıktı neredeyse.Bircok yatırımcı sendeki holoyu rox un veliahtı olduğunu düşünüyor.Ayrica daha iyi buluyorlar bu da talebi arttırıyor.Fakat şöyle bir şey var ki tl bazında 10 a katladi ileride tl ne yapar orasını bilemem elinde beklet en aşağı 10 a katlar dersem yalan olur.Kendin vereceksin kararını ama talep gören ve beğenilen bir sticker.çok uzun süre beklemem lazım ama sanırım
kaçtan kaça çıktı fiyatıRox holo 1 sene içerisinde 10 katına çıktı neredeyse.Bircok yatırımcı sendeki holoyu rox un veliahtı olduğunu düşünüyor.Ayrica daha iyi buluyorlar bu da talebi arttırıyor.Fakat şöyle bir şey var ki TL bazında 10 a katladi ileride TL ne yapar orasını bilemem elinde beklet en aşağı 10 a katlar dersem yalan olur.Kendin vereceksin kararını ama talep gören ve beğenilen bir sticker.