holo sticker satılmalı mı

kebapp

80+
Reaksiyon skoru
65
elimde paris 2023 v$m holo stickerı var steam fiyatı yaklaşık 1300 tl. elimde tutmalı mıyım yoksa satıp envanter dizmek istiyorum satmalı mıyım

yatırımlık düşünüyosan satıp kapsül al beklet , eğlencene bakıyosan sat envanter diz cs2de skinler çok güzel gözüküyor

yatırımlık düşünüyosan satıp kapsül al beklet , eğlencene bakıyosan sat envanter diz cs2de skinler çok güzel gözüküyor
satsam bile kapsül almayı düşünmüyorum sadece bu stickerı bekletsem ileride fiyatı baya artar mı sizce

elimde paris 2023 v$m holo stickerı var steam fiyatı yaklaşık 1300 TL. elimde tutmalı mıyım yoksa satıp envanter dizmek istiyorum satmalı mıyım
baktımda güzel çıkartma satma bekle cs2 de fiyatı artar

artıp artmaması diğer majore bağlı, bence kapsül alıp bekletebilirsin. Veya envanter diz.

bu işlerle ilgileniyor musun yoksa tahmini bir şey mi söyledin hocam
ilgileniyorum sticker güzel holo olduğu için cs 2 de holo lar daha gğzel duruyor ve değerleri artacak

Skinlerin katlama oranı en fazla 2-3 oluyor hype dönemi bildiğim kadarıyla.Ama bu sticker daha fazla katlayabilir özellikle görüntüsü hoş olduğu için tutuluyor.

Skinlerin katlama oranı en fazla 2-3 oluyor hype dönemi bildiğim kadarıyla.Ama bu sticker daha fazla katlayabilir özellikle görüntüsü hoş olduğu için tutuluyor.
çok uzun süre beklemem lazım ama sanırım

çok uzun süre beklemem lazım ama sanırım
Rox holo 1 sene içerisinde 10 katına çıktı neredeyse.Bircok yatırımcı sendeki holoyu rox un veliahtı olduğunu düşünüyor.Ayrica daha iyi buluyorlar bu da talebi arttırıyor.Fakat şöyle bir şey var ki tl bazında 10 a katladi ileride tl ne yapar orasını bilemem elinde beklet en aşağı 10 a katlar dersem yalan olur.Kendin vereceksin kararını ama talep gören ve beğenilen bir sticker.

Rox holo 1 sene içerisinde 10 katına çıktı neredeyse.Bircok yatırımcı sendeki holoyu rox un veliahtı olduğunu düşünüyor.Ayrica daha iyi buluyorlar bu da talebi arttırıyor.Fakat şöyle bir şey var ki TL bazında 10 a katladi ileride TL ne yapar orasını bilemem elinde beklet en aşağı 10 a katlar dersem yalan olur.Kendin vereceksin kararını ama talep gören ve beğenilen bir sticker.
kaçtan kaça çıktı fiyatı

Geri