Neler Yeni

HONDA PCX 2023 RENK SEÇİMİ

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Cefika

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaş kılcak çiziklerden bahsetmiş derin çiziklerden bahsetmemiş sanırım hocam.
hocam çok gözükmeyecek bi yerdeyse gene dikkat çekmez ancak daha önce beyaz bi arabayı yanlışlıkla çizdiğimden biliyorumki altındaki astar belli oluyor

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Cefika
hocam çok gözükmeyecek bi yerdeyse gene dikkat çekmez ancak daha önce beyaz bi arabayı yanlışlıkla çizdiğimden biliyorumki altındaki astar belli oluyor
Kullandığımdan biliyorum. Siyah pcxe de sahip oldum beyaz pcxe de. Rengi mat olduğundan dolayı mikrofiber olmayan bir bezi sürdüğünde dahi üstü çizik çizik olur. Uzaktan pek anlaşılmaz. Ama dediğiniz gibi derin, boyayı kaldıracak cinsten değil. Beyazda ise parlak olduğu ve beyaz sedefli olduğu için o kılcal çizikler onda da olur ama belli etmez kendini dışardan. Mat siyah bir aracın kılcal çiziklerini örnek olması için ekledim. Beyaz parlak bir araçta bu kadar olmaz.
ojX199.jpg

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Kullandığımdan biliyorum. Siyah pcxe de sahip oldum beyaz pcxe de. Rengi mat olduğundan dolayı mikrofiber olmayan bir bezi sürdüğünde dahi üstü çizik çizik olur. Uzaktan pek anlaşılmaz. Ama dediğiniz gibi derin, boyayı kaldıracak cinsten değil. Beyazda ise parlak olduğu ve beyaz sedefli olduğu için o kılcal çizikler onda da olur ama belli etmez kendini dışardan. Mat siyah bir aracın kılcal çiziklerini örnek olması için ekledim. Beyaz parlak bir araçta bu kadar olmaz.
ojX199.jpg
dediğinize bende katılıyorum ancak hocam şöylede bişey var şimdi bu adam bu makineye bi ton para vericek mikrofiber bez kullanır herhalde diye düşünüyorum bende hem siyah renk daha çok sıcağı çeksede ayrı bi asaleti var genel olarak kurye motorlarının hepsi beyaz olduğundan kurye motoru gibi durabilir mantığındada düşündüm ben

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Cefika
dediğinize bende katılıyorum ancak hocam şöylede bişey var şimdi bu adam bu makineye bi ton para vericek mikrofiber bez kullanır herhalde diye düşünüyorum bende hem siyah renk daha çok sıcağı çeksede ayrı bi asaleti var genel olarak kurye motorlarının hepsi beyaz olduğundan kurye motoru gibi durabilir mantığındada düşündüm ben
Dostum bana kalırsa da siyah alsın zaten aynı şeyi savunuyoruz. Ben sadece arkadaşın kafasındaki soru işaretine cevap olsun diye söyledim. :)

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı
Keşke anket açsaydınız, oyum siyaha.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr

GirayHan

80+ Platinum
ben direkt renk zevkinden farklı bir şey söyleyim. Kırmızı , Beyaz ve siyah renkler en çok ikinci elde hızlı giden renklerdir.

Ben beyaz'ı tercih ederdim.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
beyazını denedim 2020 kasaydı herhalde kuba çitadan geçinçe pamuklu yorgana oturmuş gibi oldum mis gibiydi o koca motor cgden daha hafif gelmişti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyaz güzel bence

emreturk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Emre
1 hafta sonra sıfır honda pcx 2023 alıcam ama hangi renk alicagima karar vermedim adamların elinde siyah mavi ve beyaz renk varmış sizce hangisini almalıyım yardımcı olun lütfen
(motoru satmayacağım)
Hocam konudan farklı ama ben de düşünüyorum hangi bayiden bakıyorsunuz ve fiyat ne çektiler acaba

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,784
İsim
MehmedVII
1 hafta sonra sıfır honda pcx 2023 alıcam ama hangi renk alicagima karar vermedim adamların elinde siyah mavi ve beyaz renk varmış sizce hangisini almalıyım yardımcı olun lütfen
(motoru satmayacağım)
Kesinlikle mavi

Top Bottom