Aham şaham bir fark olduğunu zannetmiyorum bunu uzun seneler boyunca kullanacaksanız işler değişir 15 almanız mantıklı olur5k fazla verebilme imkanım var değmezmi peki 15 almaya
En iyisi siyah-beyaz dostum renklilerde satarken sıkıntıMerhabalar iphone 14 128gb sipariş edeceğim fakat beyaz renk 50k tl stok olmadığı için sanırım siyah ve mavi rengi ucuz. Mavisi de güzel duruyor ama siyah alıcam gibi fakat siyahta iphone gibi durmuyor kılıf ile falan sanki sizce ne renk almalıyım
Hocam hangisini istiyorsaniz alin bos konu acmayin.Merhabalar iphone 14 128gb sipariş edeceğim fakat beyaz renk 50k tl stok olmadığı için sanırım siyah ve mavi rengi ucuz. Mavisi de güzel duruyor ama siyah alıcam gibi fakat siyahta iphone gibi durmuyor kılıf ile falan sanki sizce ne renk almalıyım. Not Konuyu yanlışlıkla yükselttim. 15 almaya karar verdim bu yüzden gerek kalmadı
Dediğiniz gibi şuan siyah 15 49.5k alacagim galibaEn iyisi siyah-beyaz dostum renklilerde satarken sıkıntı
Önceki konu hocam yine tavsiye almak istedim dedigim gibi yanlışlıkla konuyu yükselttim kapandı meseleHocam hangisini istiyorsaniz alin bos konu acmayin.
4 sene falan kullanır sonra satar upgradelerim pro serisine mantıklımıdır bu şekilde bakarsak?Aham şaham bir fark olduğunu zannetmiyorum bunu uzun seneler boyunca kullanacaksanız işler değişir 15 almanız mantıklı olur
yok onu sormuyorum yani günceli size kullandırmaya iten motivasyon ne video fln mı editliyosunuzHocam ios deneyimlemek istiyorum kendi tercihim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam zaten aralarında 4-5k gibi bir fark var çokta zor duruma düşmüyorum neden 1 sene daha güncelini ve daha performans ve kamera olarak iyisi varken 14 alayım
4 sene felan kullanıp sonra satarken daha güncel bir telefon daha çok para eder diye düşünüyorum 4 sene sonrayok onu sormuyorum yani günceli size kullandırmaya iten motivasyon ne video fln mı editliyosunuz
Hayır öyle bir şey olmaz değerini korur ama sana ekstra kâr ettirmez4 sene felan kullanıp sonra satarken daha güncel bir telefon daha çok para eder diye düşünüyorum 4 sene sonra
Hocam para paradır atıyorum 4 sene sonra alacagim telefon 100k ise mesela 30k sını elimdeki telefonu satarak kurtarabileceğim gibiHayır öyle bir şey olmaz değerini korur ama sana ekstra kâr ettirmez
Ya sen bilirsin iphonu yatırım aracı olarak kullanacaksan zaten yatırım için alımaz ben olsam samsungun işime yarayan ucuzundan bir telefonunu alır gerisini altına gümüşe veya hisse senetlerine yatırırım he tabi sen bilirsinHocam para paradır atıyorum 4 sene sonra alacagim telefon 100k ise mesela 30k sını elimdeki telefonu satarak kurtarabileceğim gibi
Şuanda s20fe var zaten normalde değişmezdim. Bunu anneme vereceğim maddi durumum iyi o yüzden 50k ya kadar verebilirim telefon için babamda s23+ var beğeniyorum fakat ios deneyimlemek te istiyorumYa sen bilirsin iphonu yatırım aracı olarak kullanacaksan zaten yatırım için alımaz ben olsam samsungun işime yarayan ucuzundan bir telefonunu alır gerisini altına gümüşe veya hisse senetlerine yatırırım he tabi sen bilirsin
Anlıyorum o zaman al istersen iphone 15Şuanda s20fe var zaten normalde değişmezdim. Bunu anneme vereceğim maddi durumum iyi o yüzden 50k ya kadar verebilirim telefon için babamda s23+ var beğeniyorum fakat ios deneyimlemek te istiyorum