- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #27
akışkanlar pump out yapıyorondan dolay mx6 dene dedim en iyisini yapmşsın.
Maxtor CTG8 ile 3 defa denedim. İşlemci de çok güzel değerler aldım ama ekran kartında bi olmadı. Bende bunu aldım son çare artık.
akışkanlar pump out yapıyorondan dolay mx6 dene dedim en iyisini yapmşsın.
hocam son durum nedir bide 1 kartın çipi kaç mm x mm istiyor yurtdısı alısverisi kapanmadan alayımEkran kartı ısındığı için macun değişimini Maxtor CTG8 ile yapmıştım. İlk başlarda sıcaklık çok iyiydi ama sonradan pump out yapıyor ve hotspot yine yükseliyordu. Normal sıcaklıklar olması gereken değerde ama hotspot yükseldiği için sınıra geliyor ve throttle oluyordu. Tekrar değiştirdim az sürdüm ama bir süre sonra yine aynısını yaptı. Pump out yapmayan bir şey lazımdı bana. PTM 7950 denk geldim. Pump out yapmıyor deniliyordu. Sürekli macun değiştirmektense bunu denemek istedim. Siparişi verdim ve az önce montajını yaptım. Şu an sıcaklıklar normal, olması gereken değerde. Pump out yapacağını sanmıyorum ama uzun kullanımdan sonra tekrar konuyu güncelleyeceğim.
Başka bir inceleme de biraz küçük kesin eridiğinde akmasın dendiği için biraz küçük kesip işlemcinin üzerine yerleştirdim. Aldığım sıcaklık değerleri de bu şekilde.
Ekran kartı: Sapphire TOXIC RX 6900 XT Extreme Edition
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam son durum nedir bide 1 kartın çipi kaç mm x mm istiyor yurtdısı alısverisi kapanmadan alayım
iyi 4-5 kere değiştirmeye kadar yetiyorsa 80x40 800 lira civarına geliyo sanırımAlıntıyı görüntüle
Son durum. Saatlerce zorlayan oyunda falan 63 dereceyi görüyorum.
Ona hiç dikkat etmedim ama 3-4 kere kullanmama rağmen hala fazlasıyla var. 80x40 almıştım ben.
iyi 4-5 kere değiştirmeye kadar yetiyorsa 80x40 800 lira civarına geliyo sanırım