Honeywell PTM 7950 İncelemesi

Geliyor mu hocam geçen bir haber çıkmıştı yurt dışı ürünler yasaklandı şeklinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

32 liralık malzemeyi 320 liraya aldık

Ben geçen sene ağustos da aldım da gelir herhalde. Bilemedim yani.

Devlet baba sağ olsun cukkalıyor. :D

Orjinal lisanslı ürüne Türkiye üzerinden ulaşmak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim , aynı gün kargoya veriyorlar fiyatlar da daha uygun .uzun süredir kullanıyorum bir sorun yaşamadım .

Ekler

• IMG-20250410-WA0007.jpg
    IMG-20250410-WA0007.jpg
    84.5 KB · Hit: 146
Orjinal lisanslı ürüne Türkiye üzerinden ulaşmak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim , aynı gün kargoya veriyorlar fiyatlar da daha uygun .uzun süredir kullanıyorum bir sorun yaşamadım .

Kim satıyor ki?

fiyat ne kadar ? ne sürede geliyor?

https://a.aliexpress.com/_onoSNNT bunu alıyorum hocam 2 hafta bekleyeceğiz artık.

Ben buradan aldım. Hem daha ucuz.

Hocam sen hangi ölçülerde aldın bende RX 6800 kullanıyorum ona göre almayı düşünüyorum bende

40x80 aldım da baya duruyor daha. 40x40 da yetermiş aslında.

konu hortlamış olduğunu biliyorum
bir de mx6 deneyebilirsin çok akışkan değil ve son durum ne :D

Ekran kartında ben bir daha macuna bulaşmam. En iyisi olsun. Hiç gerek yok.

Last Of Us'ı 20 saat oynadım 60 dereceyi görmedim 20 saatte. Hala ilk değiştirdiğimdeki sıcaklıklar duruyor.

Orijinal olan kutulu ve üzerinde etiketli olandır. Diğerleri imitasyon olabilir ama imitasyonlar bile iyi performans verebiliyor

Ekran kartında ben bir daha macuna bulaşmam. En iyisi olsun. Hiç gerek yok.

Last Of Us'ı 20 saat oynadım 60 dereceyi görmedim 20 saatte. Hala ilk değiştirdiğimdeki sıcaklıklar duruyor.
akışkanlar pump out yapıyor :D ondan dolay mx6 dene dedim en iyisini yapmşsın.

Geri