Neler Yeni

Honor 200 Pro VS Poco F7 Pro

Dahası  
Reaksiyon skoru
5,231
İsim
Tunahan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri, PC teknik sorunlar, Ekran kartı, sıcak fırsatlar

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,339
İsim
Ömür
honor maalesef kamera dışında yazıf kalıyor o yüzden f7 pro

Dahası  
Reaksiyon skoru
5,231
İsim
Tunahan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri, PC teknik sorunlar, Ekran kartı, sıcak fırsatlar

Tkoc1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ali taha
Poco, Xiaomi, Redmi gibi telefonları önermiyorum. Donanım yönünde kısmen güçlü olsa da maalesef yazılım konusunda sınıfta kalıyorlar bu da ilerde pil ve optimizasyon sorunlarını beraberinde getiriyor. Uzun vade kullanımda sıkıntıya sokar ayrıca ileride de çok düşük fiyata elinde çıkarırsın. Bu iki tel. arasında Honor 200 Pro öneririm. Bana kalırsa S24 FE de bakmanızı tavsiye ederim yazılım, fotoğraf, batarya ve en önemlisi verdiği uzun yıllar (7yıl) güncelleme desteği ile hem uzun vade üzmez hem de ileride satarken zarar etmezsin. Eğer yd cihaz düşünürsen S23 Ultra kayıtlı, diğer tel. fiyatlarına bulabilirsin.

iFourveyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kerem
Poco, Xiaomi, Redmi gibi telefonları önermiyorum. Donanım yönünde kısmen güçlü olsa da maalesef yazılım konusunda sınıfta kalıyorlar bu da ilerde pil ve optimizasyon sorunlarını beraberinde getiriyor. Uzun vade kullanımda sıkıntıya sokar ayrıca ileride de çok düşük fiyata elinde çıkarırsın. Bu iki tel. arasında Honor 200 Pro öneririm. Bana kalırsa S24 FE de bakmanızı tavsiye ederim yazılım, fotoğraf, batarya ve en önemlisi verdiği uzun yıllar (7yıl) güncelleme desteği ile hem uzun vade üzmez hem de ileride satarken zarar etmezsin. Eğer yd cihaz düşünürsen S23 Ultra kayıtlı, diğer tel. fiyatlarına bulabilirsin
Çok geç f7 pro sipariş verdim bile pişman olacağımı sanmıyorum bakalım zaman göstericek.

Top Bottom