Mantıklı Kanks Aferim
80+ Silver
işletim sistemi rezalet. ayrıca ne alaka?bu f7 pronun gündelik kullanımda kötü olduğu anlamına mı geliyor
işletim sistemi rezalet. ayrıca ne alaka?bu f7 pronun gündelik kullanımda kötü olduğu anlamına mı geliyor
Toparlanmadı. MIUI den farkı tema gibi gereksiz şeylerhyperos ile toparlanıyor diye biliyorum ama eskisi gibi kötü değil diyorlar
Çok geç f7 pro sipariş verdim bile pişman olacağımı sanmıyorum bakalım zaman göstericek.Poco, Xiaomi, Redmi gibi telefonları önermiyorum. Donanım yönünde kısmen güçlü olsa da maalesef yazılım konusunda sınıfta kalıyorlar bu da ilerde pil ve optimizasyon sorunlarını beraberinde getiriyor. Uzun vade kullanımda sıkıntıya sokar ayrıca ileride de çok düşük fiyata elinde çıkarırsın. Bu iki tel. arasında Honor 200 Pro öneririm. Bana kalırsa S24 FE de bakmanızı tavsiye ederim yazılım, fotoğraf, batarya ve en önemlisi verdiği uzun yıllar (7yıl) güncelleme desteği ile hem uzun vade üzmez hem de ileride satarken zarar etmezsin. Eğer yd cihaz düşünürsen S23 Ultra kayıtlı, diğer tel. fiyatlarına bulabilirsin