HONOR 400 5G HB'da 19.999TL

Ekran ve kamera için en iyi seçenek honor 400 gibi duruyor. İşlemci paketi için alternatif farklı cihaz opsiyonları mevcut.
Ben sırf ekran için aldım açıkçası, aşırı güzel bir ekranı var, ppı değeri bütçede ki cihazlara göre çok yüksek olduğu için keskinlik muazzam, çözünürlük oc yapılmış, ekran boyutu piyasa ortalamasına göre biraz daha küçük tutulmuş, bunları bir araya getirince de pürüzsüz bir ekran çıkarmışlar ortaya. Çıplak gözle pixel saymak çok zor. Ekran gövde oranı güzel. Tek eksi diyebileceğim tarafı düz OLED panel olmaması olurdu herhalde. Birde düz OLED panel eklemiş olsalar tam altın ayarını tutturmuş olurlardı :D Yapmadıkları şey değil.
Evet o açıdan on numara bir seçenek duruyor ama güncelleme konularında 2 yıl android 3 yıl güvenlik güncellemesi garantisi verdiklerini okudum birkaç yerde. Bu da aklımda soru işareti bıraktı ne diyorsun hocam bu konuda?

Evet o açıdan on numara bir seçenek duruyor ama güncelleme konularında 2 yıl android 3 yıl güvenlik güncellemesi garantisi verdiklerini okudum birkaç yerde. Bu da aklımda soru işareti bıraktı ne diyorsun hocam bu konuda?
Eski cihazımda bırak android güncellemesini, güvenlik yaması bile vermiyorlardı. Android 8 de kalmıştı, sürüm eski olmasına rağmen google servisleri çalışıyordu sorun yok. Ben biraz düz bakıyorum o meseleye, google servisleri ve wp çalışıyor mu çalışıyor bitmiştir benim için :D
Yeni sürümlerin şu bu özelliği ile pek ilgilenmiyorum. Birde telefonların güncellemeler ile düzenli eskitildiği kanaatindeyim.
Cihaz android 18 i falan görür herhalde, 18 benim için eski sayılana kadar cihaz perte çıkmış olur zaten :D
Bu cihazın güncelleme mevzusu iletişim eksikliğinden dolayı epey sulandırıldı.
Avrupa da sadece kablo ve cihaz çıkıyor kutudan, orada 6 yıl güncelleme alacak.
Bizim ülkemizde, 100w şarj aleti, kablo, kılıf, ekran koruyucu çıkıyor. Bütçeyi dengeleme gereği duymuşlar, bu sebeple kutuyu doldurup güncellemeden kısmışlar. Ben pek sorun etmedim, 6 yıl güncelleme mi yoksa dolu kutu mu deseler kutuyu tercih ederim :D

Konu gereksiz (fiyat artmış hatta), telefon zaten güzel, eşime almıştım bende beğendim, buradaki herkes gibi teknolojiye merakımdan iyi bir telefon almıştım kendime ama bu telefonda gayet işimi görürmüş dedim elime alınca

18 bin civarlarındaydı biraz daha yükselmiş fiyat bu bütçelerde rakipsiz bence. Telefonun tek dezavantajı güncelleme 4-5 yıl bir güncelleme verselerdi eksiksiz olurdu.
Kutu içeriği olsun fiyat olsun rakiplerine göre çok avantajlı.

satışa çıktıktan 2 gün sonra 18k ya anneme aldım , taş gibi telefon . kamera , batarya , performans, ekran her konuda fazlasıyla hoş buldum.

17.599'du bu nolmuş buna alımaz artık

18 bin civarlarındaydı biraz daha yükselmiş fiyat bu bütçelerde rakipsiz bence. Telefonun tek dezavantajı güncelleme 4-5 yıl bir güncelleme verselerdi eksiksiz olurdu.
Kutu içeriği olsun fiyat olsun rakiplerine göre çok avantajlı.
3 yıl verilecek gibi yazılar okudum ama min 5-6 sene güncelleme verecektir.
benim magic 5 lite hala ayda bir update alıyor ufak ufak andr 13 magicos 7.1 sürümde

Bu cihazın rakibi a56, s24fe değil.

Ayrıca 3 sene güncelleme alacaklar muhtemelen bizden biri müşteri hizmetlerine sordugunda güncellemesinin farklı olacağını söylemişlerdi görseli bulursam ekleyeceğim

bu eleman kim ki 3 sene diye biliyor ? uzun süre güncelleme gelecegini düsünüyorum , bişey olsa internette her yerde görürdük degil mi 3 sene diye, yazdıgım gibi magic 5 lite a hala güncelleme geliyor
1759408061241.webp

1 hafta önce 17750 ye almadım. (0 adıma faturalı) alınır mış.

20k altı alınabilecek en iyi cihaz bu mudur? Ben de oyun filan olmaz. Şarjı uzun gitsin yeterli.

bu eleman kim ki 3 sene diye biliyor ? uzun süre güncelleme gelecegini düsünüyorum , bişey olsa internette her yerde görürdük degil mi 3 sene diye, yazdıgım gibi magic 5 lite a hala güncelleme geliyor
Alıntıyı görüntüle
Honor magic 5 lite Türkiyede satışa sunulmadı yanlış hatırlamıyorsam. Avrupa için Honor 6 yıl Türkiye için 3 yıl veriyor bunu da maliyetler olarak açıklıyorlar.

Geri