Y YA.X0 80+ Katılım 11 Eylül 2025 Mesajlar 21 Reaksiyon skoru 6 16 Eylül 2025 #1 Bugün aldım yeni şarja taktım kapalıydı ve açtım hızlı şarjı ve açtıktan sonra kapatamadım nasıl kapatacağım?
Bugün aldım yeni şarja taktım kapalıydı ve açtım hızlı şarjı ve açtıktan sonra kapatamadım nasıl kapatacağım?
Shourd 80+ Gold Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 9,036 Reaksiyon skoru 2,930 16 Eylül 2025 #2 YA.X0 yazmış: Bugün aldım yeni şarja taktım kapalıydı ve açtım hızlı şarjı ve açtıktan sonra kapatamadım nasıl kapatacağım? Devamı için tıklayın... Batarya bölümünde yok mu
YA.X0 yazmış: Bugün aldım yeni şarja taktım kapalıydı ve açtım hızlı şarjı ve açtıktan sonra kapatamadım nasıl kapatacağım? Devamı için tıklayın... Batarya bölümünde yok mu
Y YA.X0 80+ Katılım 11 Eylül 2025 Mesajlar 21 Reaksiyon skoru 6 16 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Shourd yazmış: Batarya bölümünde yok mu Devamı için tıklayın... Yok hocam ya yok ya ben bulamıyorum nası çözcem bunu
Shourd yazmış: Batarya bölümünde yok mu Devamı için tıklayın... Yok hocam ya yok ya ben bulamıyorum nası çözcem bunu