Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

🔥İndirim Honor Choice Earbuds X5e Kulaklık 449 TL

Alioskii

80+ Bronze

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Burak
Aktif gürültü engellemesi nasıl acaba bir çok kulaklıkta o sorunu yaşıyorum tatmin etmiyor yada kısa süreli ediyor ardından bozuluyor aktif gürültü engellemesi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kulaklık tasarımlı daha iyisi var mı f/p

mershadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
mershadow
Aktif gürültü engellemesi nasıl acaba bir çok kulaklıkta o sorunu yaşıyorum tatmin etmiyor yada kısa süreli ediyor ardından bozuluyor aktif gürültü engellemesi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kulaklık tasarımlı daha iyisi var mı f/p
qcy t20 ailybuds var enesözen tavsiyesi ile almıştım 1 sene oluyor hala kullanıyorum ses kalitesi çok güzel.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,555
İsim
Emir
Bu siteden alacagınıza başka yerlerden alın.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Burak
qcy t20 ailybuds var enesözen tavsiyesi ile almıştım 1 sene oluyor hala kullanıyorum ses kalitesi çok güzel.
Aktif gürültü engellemesi de var mı hocam fabrikada aşırı sesli ortamda oluyorum müzik dizi film haber dinliyorum izliyorum falan birde sesli görüşmem oluyor telefonda kullandığım bir çok kulaklık anc olmasına rağmen benim sesimden çok çevre sesi karşıya veriyor benim sesim sinek kadar çıkıyor 😂🤬

mershadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
mershadow
Aktif gürültü engellemesi de var mı hocam fabrikada aşırı sesli ortamda oluyorum müzik dizi film haber dinliyorum izliyorum falan birde sesli görüşmem oluyor telefonda kullandığım bir çok kulaklık anc olmasına rağmen benim sesimden çok çevre sesi karşıya veriyor benim sesim sinek kadar çıkıyor 😂🤬
anc yok hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,893
Üyeler
172,563
Son üye
kimsesiz
Top Bottom