Honor magic 7 pro dan iPhone 17 ye geçilir mi ?

AEGON

80+ Silver
Reaksiyon skoru
962
Merhaba arkadaşlar öncesinde 16 pro max kullanıyordum daha sonra acil para ihtiyacından dolayı 16 pro maxi satıp magic 7 pro aldım yaklaşık 5 6 aydır kullanıyorum ancak şu aralar kafamda satıp düz 17 alma fikri var sizce mantıklı olur mu ? Magic 7 pro dan aslında memnunum sadece kamera dizaynını sevmiyorum onun dışında sevmediğim bir özelliği yok gibi yorumlarsanız sevinirim.

Sırf kamera tasarımını sevmiyorsunuz diye masrafa girmeye gerek yok bence eğer bir arızası vs yok ise ben kullanmaya devam ederdim şahsen şuan da da zaten note 10 s kullanıyorum şarjda dokunmatiği sapıtıyor kamerası yetmiyor falan ama aile evinde max bu oluyor mecbur

Sırf kamera tasarımını sevmiyorsunuz diye masrafa girmeye gerek yok bence eğer bir arızası vs yok ise ben kullanmaya devam ederdim şahsen şuan da da zaten note 10 s kullanıyorum şarjda dokunmatiği sapıtıyor kamerası yetmiyor falan ama aile evinde max bu oluyor mecbur
Telefonda bir arıza yok hocam sıfır olarak almıştım zaten kamera tasarımını beğenmiyorum evet ve android in değer kaybı mevzusuda canımı sıkıyor bir miktar

Bende bir magic 7 pro kullanıcısıyım.
iphone 17 ye geçersen direk büyük bir düşüş yaşarsın.
şarj performansı ve kamera kalitesi düşecektir
bana bu kadar zoom un falan gereği yok diyorsan ve ekosistemin varsa geç.
diğer türlü gereksiz.

Merhaba arkadaşlar öncesinde 16 pro max kullanıyordum daha sonra acil para ihtiyacından dolayı 16 pro maxi satıp magic 7 pro aldım yaklaşık 5 6 aydır kullanıyorum ancak şu aralar kafamda satıp düz 17 alma fikri var sizce mantıklı olur mu ? Magic 7 pro dan aslında memnunum sadece kamera dizaynını sevmiyorum onun dışında sevmediğim bir özelliği yok gibi yorumlarsanız sevinirim.
çıkınca 18 pro max al bence

Maddi olarak sorun yaratmıcaksa gecin bence

İphone 17'ye geçersen tek fark telefonun tasarımı, arayüz ve ekosistem olur. Bunlarda güzel ve ciddi farklar. Geçilebilir.

Ama paran varsa İphone 17 pro'ya geç. Honor magic 7 pro'dan bariz çok daha üstün. İphone 17'den kamera olarak bariz üstün, işlemci daha kaslı, ram olarak daha rahat. En az 10 sene kullanırsın kullanırsan

Her konuda downgrade fakat ekosistemin varsa ayrı bence düz 18'i bekle zaten bence her aksamı çalışıyorsa mantıksız gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,803
Üyeler
190,447
Son üye
geekiad
Geri