Honor Pad 9 vs düz iPad?

Hangisi?

• Honor Pad 9 8/256 + Klavyeli kılıf

Oylar: 3 60.0%
  • iPad A16 128GB

Oylar: 2 40.0%

• Oy kullanan toplam üye
    5

Tablet123

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
214
Tabletlerde indirim kovalıyorum yavaş yavaş fiyatlar düşüyor büyük ihtimalle birkaç gün içinde anlık gelen ek sepet kampanyası gibi şeylerden biriyle birleştirip alacağım. Ama hala hangisi daha mantıklı karar veremedim. iPad uzun süredir kullandığım bildiğim cihaz zaten telefon da iPhone ama Honor da sanki daha kaliteli cihaz gibi geliyor hafıza yüksek RAM yüksek ekran büyük ve 120Hz gibi farklar var ve kutusundan klavyeli kılıf çıkıyor bunlara rağmen Honor bir de daha ucuz. Ne dersiniz?

Tabletlerde indirim kovalıyorum yavaş yavaş fiyatlar düşüyor büyük ihtimalle birkaç gün içinde anlık gelen ek sepet kampanyası gibi şeylerden biriyle birleştirip alacağım. Ama hala hangisi daha mantıklı karar veremedim. iPad uzun süredir kullandığım bildiğim cihaz zaten telefon da iPhone ama Honor da sanki daha kaliteli cihaz gibi geliyor hafıza yüksek RAM yüksek ekran büyük ve 144Hz gibi farklar var ve kutusundan klavyeli kılıf çıkıyor bunlara rağmen Honor bir de daha ucuz. Ne dersiniz?
Sanırım pad 9 değilde pad v9 demek istediniz 144hz olan v9 çünkü neyse ben kendim yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum iPad M3 ile bunun arasında kaldım en sonunda 60hz işime yaramaz diyip bunu aksjm sorunuz varsa cevaplarım

Sanırım pad 9 değilde pad v9 demek istediniz 144hz olan v9 çünkü neyse ben kendim yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum iPad M3 ile bunun arasında kaldım en sonunda 60hz işime yaramaz diyip bunu aksjm sorunuz varsa cevaplarım
Yok Pad 9 demek istedim aslında ama ekranı 120Hz miş nedense 144 diye kalmış aklımda. Düzelttim mesajı.

Yok Pad 9 demek istedim aslında ama ekranı 120Hz miş nedense 144 diye kalmış aklımda. Düzelttim mesajı.
On anladım o zaman şöyle diyin direkt a16 olana bütçeniz varsa v9 öneririm işlemcisi olsun ekranı olsun çok iyi bundada kalemi kılıfı çıkıyor ha ama illaki ikisi arasından hangisi derseniz bütçede sorun yoksa ve ekosistemide seviyorsanız iPad alanilirsiniz

On anladım o zaman şöyle diyin direkt a16 olana bütçeniz varsa v9 öneririm işlemcisi olsun ekranı olsun çok iyi bundada kalemi kılıfı çıkıyor ha ama illaki ikisi arasından hangisi derseniz bütçede sorun yoksa ve ekosistemide seviyorsanız iPad alanilirsiniz
Hiç Android tablet kullanmadım, başkalarının cihazlarını kısa süre kullandığımda da Android olanlar baya kasıyordu iyi ki bende iPad var diyordum ve hala aşırı kasmıyor mesela sadece Apple 10. Yılında fişini çektiği için kullanamıyorum o da ayrı saçmalık. Şimdi Android alsam o da kasar mı ya da 3 senede bozulur mu korkusu var biraz 😀

Appledır benim için çünkü android tablete 2 yıl sonra güncelleme gelmiyor batarya cartu çekiyor ve donanım yoruluyor kasma donma oluyor bu yazılımsalda olabilir ama apple bunları yaşatmıyor çok eski bir ipadim var gerçekten eski hala akıcı birde android tabletim var o güncelleme almayı bıraktı ki 2023 tabletiydi

Appledır benim için çünkü android tablete 2 yıl sonra güncelleme gelmiyor batarya cartu çekiyor ve donanım yoruluyor kasma donma oluyor bu yazılımsalda olabilir ama apple bunları yaşatmıyor çok eski bir ipadim var gerçekten eski hala akıcı birde android tabletim var o güncelleme almayı bıraktı ki 2023 tabletiydi
Apple da tek sevmediğim şey güncelleme politikası. 10 yıl önce iPad aldım 3 sene sonra sana daha güncelleme yok dediler, normaldir yeni özellikler gelmese de olur dedim 2 sene sonra cihaz neredeyse tüm ağır oyunlar için “uyumsuz” hale geldi. Bir 2 sene daha geçti App Store üzerinden indirebileceğim uygulama kalmadı YouTube bile yüklenmiyordu. Şuan ise safari üzerinden bile Web sitelere giremiyorum Apple tarayıcının güvenlik sertifikasını güncellememiş 😀

Yine de 10 sene olmasına rağmen kasma falan az baya onu takdir ederim.

Apple da tek sevmediğim şey güncelleme politikası. 10 yıl önce iPad aldım 3 sene sonra sana daha güncelleme yok dediler, normaldir yeni özellikler gelmese de olur dedim 2 sene sonra cihaz neredeyse tüm ağır oyunlar için “uyumsuz” hale geldi. Bir 2 sene daha geçti App Store üzerinden indirebileceğim uygulama kalmadı YouTube bile yüklenmiyordu. Şuan ise safari üzerinden bile Web sitelere giremiyorum Apple tarayıcının güvenlik sertifikasını güncellememiş 😀

Yine de 10 sene olmasına rağmen kasma falan az baya onu takdir ederim.
Yeni m serili ipadlerin hepsine güncelleme veriyor apple

Geri