Neler Yeni

🔥İndirim Honor Pad X9 4.749 TL 🔥🔥🔥

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Ömür AYCIL
arttırılabilir hafızası olsaydı alacaktım aybası sonra vazgectim redmi pad pro aldım cok iyi

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
arttırılabilir hafızası olsaydı alacaktım aybası sonra vazgectim redmi pad pro aldım cok iyi
Redmi Pad Pro'dan çok memnunum. Redmi Smart Pen ile beraber çok keyifli kullanması. Asla bir iPad değil ama iş görmez de değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
can demir
honor pad x9 öneririm. kardeşim bunu kullanıyor fiyatına göre çok iyi tablet. özellikle hoperlörleri çok fena. tek başına evi inletebilecek bir alet yapmışlar ama tablet bu ses bombası gibi hoperlör koymuşlar tablete.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,213
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Film dizi ve ders için kesinlikle alınır. Ekrani cok kaliteli sürekli film izliyorum. Hoparlör da cok iyi
Ders için kesinlikle alınır kısmı biraz yanlış bence hocam, kalem destekli tabletler daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Yazı yazarken eli tablete koyduğumuzda eli algılayıp kalemi algılamazsa sıkıntı yani, ders çalışılmaz. Onun haricinde sadece film dizi için bu bütçede şaheser bir tablet gerçekten.
Redmi Pad Pro'dan çok memnunum. Redmi Smart Pen ile beraber çok keyifli kullanması. Asla bir iPad değil ama iş görmez de değil.
Bende redmi pad pro aldım ama xiaomi yazılımları üzmüyor değil, tekrar alacak olsam donanımdan biraz kısıp samsungu daha ciddi düşünürdüm.

Fears

80+
Arkadaşlar ders ve not için önerebileceğiniz güzel bi tablet var mı kalemli
Mesaj otomatik birleştirildi:

S9 fe haricinde muadilleri nedir bilmiyorum da

imzeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Serkan
Ders için kesinlikle alınır kısmı biraz yanlış bence hocam, kalem destekli tabletler daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Yazı yazarken eli tablete koyduğumuzda eli algılayıp kalemi algılamazsa sıkıntı yani, ders çalışılmaz. Onun haricinde sadece film dizi için bu bütçede şaheser bir tablet gerçekten.

Bende redmi pad pro aldım ama xiaomi yazılımları üzmüyor değil, tekrar alacak olsam donanımdan biraz kısıp samsungu daha ciddi düşünürdüm.

Kalem kısmını düşünmemiştim hocam kpss çalışırken ihtiyac duymadım haklısınız.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,213
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Mesaj otomatik birleştirildi:

S9 fe haricinde muadilleri nedir bilmiyorum da
Kendi konunuzu açarsanız daha iyi olur hocam, kısaca samsung harici alınabilecek redmi pad pro, poco pad, huawei matepad 11.5s var diye biliyorum. Xiaomi ve pocoyu almadan önce kalemi var mı piyasada diye bakın, kutudan çıkmıyor.

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Ömür AYCIL

ben yazılımları ile ilgili bir sorun yaşamadım sizin şikayetleriniz neler

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,213
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
ben yazılımları ile ilgili bir sorun yaşamadım sizin şikayetleriniz neler
Bu konuyu da fazla saptırmak istemiyorum ama yazayım bir iki şey. Not uygulaması olan mi kanvas samsung notesun yanında baya sönük kalıyor, daha açılan pdfleri gruplama özelliği bile yok. Kendi notlar uygulamasının rezilliğinden bahsetmiyorum bile. Ayrıca video oynatıcısı bence baya kötü. Biraz ileri veya geri sardığımda 10fpse düşüyor ve çıkıp girmeden düzelmiyor da. Ayrıca ufak tefek android şeylerinde de hyperos bence samsungun gerisinde. Genel olarak tablet fiyat performans ama yazılım konusunda bi samsung etmez kısaca.

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Koray Yıldız
Kendi konunuzu açarsanız daha iyi olur hocam, kısaca samsung harici alınabilecek redmi pad pro, poco pad, huawei matepad 11.5s var diye biliyorum. Xiaomi ve pocoyu almadan önce kalemi var mı piyasada diye bakın, kutudan çıkmıyor.
Huawei almayın aman ha, ben forumdan birinin lafına uyup aldım bin pişmanım. Chrome paso çöküyor, google servisleri hep sorunlu falan saçmasapan işler yani. Mecbur Mozilla kullanıyorum, kalemini de Çinden aldım ama doğrudüzgün uygulaması yok kalemle yazacak...

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,213
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Huawei almayın aman ha, ben forumdan birinin lafına uyup aldım bin pişmanım. Chrome paso çöküyor, google servisleri hep sorunlu falan saçmasapan işler yani. Mecbur Mozilla kullanıyorum, kalemini de Çinden aldım ama doğrudüzgün uygulaması yok kalemle yazacak...
Ben de yazılımından dolayı huawei almadım, xiaomi tercih ettim ama o da yazılım konusunda bir samsung etmiyor. Yine de ne huawei kadar kötü ne samsung kadar iyi, buna da şükür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom