🔥İndirim Honor Pad X9 Visa Kart ile 4.799 TL

Dostlar alıcam ama visa indirimini yapamadım + epey yorumlarına baktım son güncellemelerden sonra arayüz çok takılıyormuş kasmalar başlamış kararsız kaldım ne dersiniz ?

de birleşik yazılır hocam.
ayrıca benim üniversitedeki arkadaşım almıştı sonrasında zararına satıp samsunga geçmişti memnun olmayanlar da yok değil
Uyarı için teşekkür ederim. (y) Eğer yapabilecekleri dışında bir amaçla alırsan tabi memnun olmazsın. Bu tablet daha çok film, dizi izlemek, basit oyunlar ve internet de sörf için... Zaten bu fiyat skalasında bunların dışında bir şey beklememek lazım. Özellikle hoparlör tasarımı ve ses kalitesi çok iyi..

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Uyarı için teşekkür ederim. (y) Eğer yapabilecekleri dışında bir amaçla alırsan tabi memnun olmazsın. Bu tablet daha çok film, dizi izlemek, basit oyunlar ve internet de sörf için... Zaten bu fiyat skalasında bunların dışında bir şey beklememek lazım. Özellikle hoparlör tasarımı ve ses kalitesi çok iyi..
bu fiyatta a9 plus almak daha mantıklı daha iyi donanımı var honorun işlemcisi eskidi artık. tabi hoparlör için gidip denemek lazım. hiç a serisinden samsung cihaz ne telefonda ne tablette kullanmadım yorum yapamayacağım

Bir kaç ay oldu alalı fp ürün, ses kalitesi ekran kalitesi güzel. Şarjı bitmiyor tavsiye ederim.

Varmış demek ki.. Ben de var hatta çok memnun kaldığım için kuzenime de aldırdım ve o da memnun. Senin hiç kullanmadığın bir ürün için salladığın iftira bu üründe hiç yok..
kullanıyorum işte sorun da o :)

Şuan kullamıyotum işimi görüyor ekran ve ses güzel şarj da iyi gidiyor

Arkadaş senin de ne dediğin belli değil.. Kullanıyor musun diye soruyorum. Kullanmaya gerek mi var diye cevap veriyorsun. Sonra kullanıyorum diyorsun bir karar ver istersen..
işlemciyi kullanıyorum ve hiçbir işlevi yerine getiremiyor

işlemciyi kullanıyorum ve hiçbir işlevi yerine getiremiyor
İşlemciyi değil ürünü kullan... Ben 2 adet aldım ve ne donma ne kasma yaşanmıyor.. Hiçbir ısınma sorunu da yok. Bu işlemci ile uyumsuz bileşenler ile birleştirilmiş başka ürünlerde sorun olabilir ama bu tablet de hiçbir sorun yok. Dijital platformlardan film, dizi ve maç yayını süper akıcı. Bu fiyat segmenti içinde rakibi yok. Samsung A9 Plus 0.5 inç küçük ekranı, daha düşük ekran çözünürlüğü, IPS olmayan paneli, düşük ekran yenileme hızı, Honor'un yarısı kadar hafızası ( 64 GB ) ve daha düşük pili ve en önemlisi daha pahalı fiyatı ile buna rakip değil. Donma, kasma sorunu yaşayanlar tableti amacı dışında kullanıyorlar sanırım. Film, dizi, Youtube videoları, müzik dinleme ( hopörler tasarımı ve kalitesi çok çok iyi ), basit oyunlar ( facebook oyunları v.b. ) ve internet gezinmesi için ideal.

Geri