Honor Pad X9A mı Xiaomi Redmi pad 2 mi ?

Faramirxx

80+
Reaksiyon skoru
67
arkadaşlar iki tableti de inceledim ikiside hepsiburada 200 yorumu var ve tutulmuş tabletler. Sadece film izleyip ders çalışmak için youtube vs için alacağım. Not oyun işim yok. İşlemcilerini de araştırdım birbirine yakınmış. Siz hangisini önerirsiniz Fiyatta aynı 8k ikisi de ama arasında kaldım önerilerinize tavsiyenize açığım.

arkadaşlar iki tableti de inceledim ikiside hepsiburada 200 yorumu var ve tutulmuş tabletler. Sadece film izleyip ders çalışmak için youtube vs için alacağım. Not oyun işim yok. İşlemcilerini de araştırdım birbirine yakınmış. Siz hangisini önerirsiniz Fiyatta aynı 8k ikisi de ama arasında kaldım önerilerinize tavsiyenize açığım.
İkisi de 6K ya bulabileceğin Tab A9+ dan zayıf. Google sorununu aşarım dersen 7K civarına Matepad 11.5 var o bu fiyattaki cihazların hepsinden iyi.

İkisi de 6K ya bulabileceğin Tab A9+ dan zayıf. Google sorununu aşarım dersen 7K civarına Matepad 11.5 var o bu fiyattaki cihazların hepsinden iyi.
2.5k ekran kaliteleri var ama a9 plus full hd plus diye geçiyor ve daha önce fe modelini kullandım feci kasıyordu youtube google falan sattım düz s serisi harici sıkıntılı bence. Huawei düşünmüyorum google servislerinden dolayı. Çözüldü şöyle böyle diyorlar ama yorumlar optimizasyon sorunlarının olduğu uygulamadan attığı 2k video seçeneğinin bile olmadığı uzun youtube videolarında youtube uygulamasının kapandıgıyla ilgili cok yorumlar vardı ayrıca 3.parti uygulamalar üzerinden google servislerini kullanmak istemiyorum güvenlik açısından da risk. Teşekkürler ama a9 plus islemcisine bi bakacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,373
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri