mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Güzel geçmeyecek ama geçse güzel olurdu happy 2021!
Hocam stok olsa değiştireceğim Ram değişilebilirEkran kartı ve Ram dışında güzel
3060 Ti Gaming X Trio fiyatına büyük ihtimalle Palit/inno 3070 var ondan dedimHocam stok olsa değiştireceğim Ram değişilebilir
Onu da yapamadim odevden dolayı 11 bucuga kadar odevle uğraştım ama değdi
5600TL ye buldum hocam ben merak etmeyin3060 Ti Gaming X Trio fiyatına büyük ihtimalle Palit/inno 3070 var ondan dedim
Kardeşlerim abilerim öncelikle yeni yılımız en başta sağlık mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle 2021 yılının çok güzel geçmesi için herkesten yorumda yeni yıl için güzel dilekler dualar bekliyorum. 2020 Dünya için kötü geçti umarım 2021 güzel geçer
Kardeşlerim abilerim öncelikle yeni yılımız en başta sağlık mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle 2021 yılının çok güzel geçmesi için herkesten yorumda yeni yıl için güzel dilekler dualar bekliyorum. 2020 Dünya için kötü geçti umarım 2021 güzel geçer
s
Alıntıyı görüntüle
ağlıklı mutlu yıllar dilerim.saygılarımlalala
10700k al amd kelitesiz mel bilgiy yok abe.Kendime 5600x alacağım yılbaşı hediyesi olarak
Fırsatçılar yüzünden çok bekleriz.Ülkemizdeki Adaletin ve ekonomimizin duzeldigi bir sene nasip eyle Allahım