Keşke iyi internetle geçse hocam.Yeni yıl umarım sağlıklı, mutlu, iyi internetli, Bileşenlerin az fiyatta olduğu ve güzel geçer.
Hepinize iyi yıllar
Caps kapartır mısın hocam bizi rahatsız ediyor forumu bozuyorsun sana 1 ay ban (!)RABBİM BAŞTA BU GÜZEL MEMLEKETİN GÜZEL İNSANLARINA ve TÜM DÜNYAYA SAĞLIK BOL BOL SAĞLIK NASİP ETSİN
Herkese önce sağlık sonra kalan tüm dileklerimizin gerçekleşmesi ve şu virüs illletinden kurtulmamız dileğiyle. Nice senelere.
Öncelikle Yeni yılımız kutlu olsun herkese mutlu sağlıklı huzurlu bir yıl olması dileğiyle mutlu yıllar Türkiye.Kardeşlerim abilerim öncelikle yeni yılımız en başta sağlık mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle 2021 yılının çok güzel geçmesi için herkesten yorumda yeni yıl için güzel dilekler dualar bekliyorum. 2020 Dünya için kötü geçti umarım 2021 güzel geçer
Alıntıyı görüntüle
Klişe konuşmayı da yapayım,Kardeşlerim abilerim öncelikle yeni yılımız en başta sağlık mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle 2021 yılının çok güzel geçmesi için herkesten yorumda yeni yıl için güzel dilekler dualar bekliyorum. 2020 Dünya için kötü geçti umarım 2021 güzel geçer
Alıntıyı görüntüle
Kardeşlerim abilerim öncelikle yeni yılımız en başta sağlık mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle 2021 yılının çok güzel geçmesi için herkesten yorumda yeni yıl için güzel dilekler dualar bekliyorum. 2020 Dünya için kötü geçti umarım 2021 güzel geçer
Alıntıyı görüntüle
Bende çekiliş filan sandım 2021 şerefineBende klavye yada ekran kartı dağıtılıyor sandım.
z490 olsa alcam10700k al amd kelitesiz mel bilgiy yok abe.
Anakartı satıp al.z490 olsa alcam
Kasamam ki 5600x alır geçerimAnakartı satıp al.