Hoşlandığım kız ile nasıl yakınlaşabilirim?

Falcon 9

80+
Reaksiyon skoru
115
Merhabalar, bir süredir okulda arada gördüğüm bir kız var. Kız oldukça tatlı ve onunla yakınlaşmayı düşünüyorum, ancak tam olarak nasıl yapacağım konusunda kararsızım. Pat diye söylemek istemiyorum; önce biraz sohbet açıp, muhabbet ederek tanışmayı düşünüyorum ve işi yavaş yavaş ilerletmek istiyorum.

Sorun şu: Kızla okulda normal şekilde konuşabilirim, arkadaşlarım vasıtasıyla sohbet açabilirim. Fakat telefonum yok ve sosyal medyada sadece Instagram var. Genel olarak, tercihen Instagram’dan kız ekleyen biri değilim. Muhatabım olsa bile, kızlarla sosyal medyada yazışmam genellikle sadece okulda, dışarıda veya sohbet ortamı oluşursa konuşurum.

Ama bu kızla ilerletmek istiyorsam, takipleşip yazışmam da gerekiyor. Hiçbir kızı eklememişken onu eklemem, kızı şüphelendirir mi? Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Önce okulda sohbet açıp muhabbet ederek mi ilerlemeliyim yoksa takibi de ekleyip mi başlamalıyım? Sohbet açma konusunda sorun yok, tek endişem en baştan niyetimi belli etmemek; işi yavaş yavaş arkadaş olarak ilerletmeyi düşünüyorum.

Geçmiş deneyimlerimden dolayı, niyetimi erkenden belli edip pat diye söylemeyi asla düşünmüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Instagramdan ekle uygun bir story'den de yaz görüş.

Sizi üzecek fakat bir taraftan da mutlu edecek bir gerçek;

Kıza senin gibi 1'den fazla kişi yazıyordur ve kız artık pekte önemsemiyordur.

Yakınlaşman için önce kızla arkadaş seviyesine gelmen lazım kız ile koca 1 yıl daha aynı sınıftasın fırsat buldukça konuş, soru sor emin ol yanlış anlamayacak, başkaları direkt mesaj isteği atıp kızlara "sana aşığım" falan yazıyor senin bunu yapmanı mı yanlış anlayacak.

İleride red yersen de çok kafaya takma daha iş hayatın, üniversiten olacak.Bir kişi sana bu şekilde davrandı diye herkes öyle davranacak diye bir şey yok.

hocam deneyimsizsen ve liseliysen büyük ihtimal sıçarsın ama kız seni seviyosa belli eder yani bi ton düşünüp şöyle yaptı böyle mi demek acaba hoşlanıyomu diye düşünmezsin bile belli olur yani yoksa seni sevmşyodur bi de çok sosyal değilsen kız sosyalse de fıs olabilrisin kızla samimiyeti artırıp hafif uğraşırsın yoklarsın biraz böyle atışırken gülüşünden cilvesinden belli eder yoksa kendini üzersin yani ilk acı da fena yakabilir dikkat et sağlıcakla kal

hocam deneyimsizsen ve liseliysen büyük ihtimal sıçarsın ama kız seni seviyosa belli eder yani bi ton düşünüp şöyle yaptı böyle mi demek acaba hoşlanıyomu diye düşünmezsin bile belli olur yani yoksa seni sevmşyodur bi de çok sosyal değilsen kız sosyalse de fıs olabilrisin kızla samimiyeti artırıp hafif uğraşırsın yoklarsın biraz böyle atışırken gülüşünden cilvesinden belli eder yoksa kendini üzersin yani ilk acı da fena yakabilir dikkat et sağlıcakla kal
Hocam, sosyallik açısından asosyal bir insan değilim, ancak tüm okulu tanıyan tiplerden de değilim. Kendime göre belli bir çevrem var diyelim. Deneyim konusuna gelirsek, daha önce birkaç kez flört aşamasında bulundum, ancak daha ileri gitmedi; kız da gördüğüm kadarıyla benim gibi, öyle çok sosyal birisi değil. Bu benim için daha iyi, çünkü okuldaki erkeklerin yarısını tanıyan bir kızdan pek hayır gelmez.

Kısaca, önce bir muhabbet açarım, sonra muhabbeti ilerletirsek Instagram’dan isteği atar ve oradan yürütmeye çalışırım. Olursa olur, olmazsa yapacak pek bir şey yok.

Buradaki asıl endişem şu: O kadar muhabbet ettiğim kızlarla takipleşmezken, bununla takipleşirsem şüphelenir mi? Daha en baştan anlaşılmasını ve başlamadan bitmesini istemiyorum.

Hocam, sosyallik açısından asosyal bir insan değilim, ancak tüm okulu tanıyan tiplerden de değilim. Kendime göre belli bir çevrem var diyelim. Deneyim konusuna gelirsek, daha önce birkaç kez flört aşamasında bulundum, ancak daha ileri gitmedi; kız da gördüğüm kadarıyla benim gibi, öyle çok sosyal birisi değil. Bu benim için daha iyi, çünkü okuldaki erkeklerin yarısını tanıyan bir kızdan pek hayır gelmez.

Kısaca, önce bir muhabbet açarım, sonra muhabbeti ilerletirsek Instagram’dan isteği atar ve oradan yürütmeye çalışırım. Olursa olur, olmazsa yapacak pek bir şey yok.

Buradaki asıl endişem şu: O kadar muhabbet ettiğim kızlarla takipleşmezken, bununla takipleşirsem şüphelenir mi? Daha en baştan anlaşılmasını ve başlamadan bitmesini istemiyorum.
bişi olmaz herhalde ama sen normal kız arkadaşlarını niye eklemedin ki kız seni seviyosa stalklar zaten eğer neden beni sadecetakip ediyon demesi bile + bi işaret zaten

Geri