Neler Yeni

Hoşlandığım Kıza Açılamıyorum, Açılamam...

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Benim tecrübem ile sabit en azından. Karşı tarafın kişiliğine göre hareket etmek gerek. Düz bir kalıp ile hareket edince illa bir yerde sıkıntı çıkıyor.
Şuana kadar toplamda 4 kişiden hoşlandım. HEPSİNE de ilgi gösterdim değer verdim senin dediğin gibi bir çok farklı yollar denedim. Şuan 6 tane yakın kız arkadaşım var ama sadece arkadaş. Ya üniversitede bulurum geleceğimi yaşayabileceğim birini ya da hiç bulamam kendimi yayıncılığa veririm. En güzel dostları orada bulabilirim.. Şuan şu vakit tek amacım gitmek istediğim üniversiteye gidip istediğim mesleğe hayırlısıyla kavuşabilmek. İnsanın cebinde PARA olunca bir bakmışsın herkes dört duvar oluyor...

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Şuana kadar toplamda 4 kişiden hoşlandım. HEPSİNE de ilgi gösterdim değer verdim senin dediğin gibi bir çok farklı yollar denedim. Şuan 6 tane yakın kız arkadaşım var ama sadece arkadaş. Ya üniversitede bulurum geleceğimi yaşayabileceğim birini ya da hiç bulamam kendimi yayıncılığa veririm. En güzel dostları orada bulabilirim.. Şuan şu vakit tek amacım gitmek istediğim üniversiteye gidip istediğim mesleğe hayırlısıyla kavuşabilmek. İnsanın cebinde PARA olunca bir bakmışsın herkes dört duvar örüyor...
Para işini önce geç sen. Para saadet değildir çık o kafadan. Çevrene birsürü kişi gelir fakat hepsi senin için değil, paran için orada bulunur.

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
Para işini önce geç sen. Para saadet değildir çık o kafadan. Çevrene birsürü kişi gelir fakat hepsi senin için değil, paran için orada bulunur.
Kral çok şey yaşamışsın gibi duruyor

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Bora Dere

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Bora Dere
Açılın arkadaşlar. Kadın milleti ilah değil, gözünüzde büyütmeyin. Reddedilmek de dünyanın sonu değil. Kaç tane sevgilim oldu, bazılarından kavga kıyamet ayrıldım, hatta bir kere reddedilmiştim ama hiçbiri koymadı. Niye, karşımdaki de normal bir insandı çünkü (bazıları hariç :D).

Demem o ki, açılmayıp içinde tutacağına reddedilme pahasına açıl. İnan bana içinde tutmamak çok daha iyi. En son reddeden arkadaş sonra kendisi gelmişti bana, bu sefer de ben reddetmiştim mesela :D Olur böyle şeyler.

T.P.G.

80+ Titanium
Baya yakın arkadaşlık kur kanka, dost gibi kelimeler kullanmadan yakın arkadaş gibi davran. 1 hafta boyunca günlük yazışın ara sıra iltifat et karşılığını alırsın.
Mete atladığın nokta eğer arkadaşı olarak görürse daha kötü olacağı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya açılacaksın.
Ya da onun kadar çalışıp aynı üniversiteyi tutturacaksın.
Sonuç aynı, o ünide olsa yine açılması gerek.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,102
Üyeler
166,152
Son üye