Donanım bilen kızlardan birtanesi lolcu selen olabilirİşte donanım bilen kızla arkadaş olmak lazım
Biraz nadirler ama buluruz herhalde![]()
Sana yapacağım en iyi tavsiye eğer muhabbeti devam ettirmek için kasan taraf sensen ve sen yazmayınca kızdan dönüş olmuyorsa aynı zamanda rahat değilsen.İyi forumlar.Hoşlandığım kıza gerek sosyal medyada olsun gerek yüz yüzeyken konuşacak konu bulamıyorum ve nasılsın ne yapıyorsundan ibaret kalıyor hep.Önerisi olan var mı ?
Hızınız kaç hocamHiçmi Hoşlandığı bir şey yok. En Basiti Ordan yürü Teknoloji Konuş Felsefe Yap Yada En İyisi Hep Öneririm Astronomy
Bak Müthiş Konu Yıldızlar Ordan Gözlerin'De Aynı Yıldızlar Gibi Parlıyor Hani Gözler Ruhun Aynası Felan Derler Ya Çaktınmı Köfteyi Hem Romantik Hem Bitmeyecek Bir Konu Olur. Birde Kafayı Benim Gibi Uzayla Kırarsanız Miss. (Niye Gülüyonuz Karşim Miss Gibi İçerik)
Her Şeyden Faydalanıcaksınız Hocam Ben Bu Yıldız Mevzusuyla Çok Kı (Öhööhöö) İş GötürdümHızınız kaç hocam![]()
AB aynısını yaptım kızın wpde fotosu gitti sanırım wp çöktü. Wp düzelsin devam edicem taktiğe adamsınSelam fıstık ismini tam hatırlamıyorum neydi ismin de
Sonra telefonunh cebinden çıkart ve sanki seni birisi aramış gibi yap
Telefonda deki "tamam geliyorum" de,
Sonra kıza işim var de git.
Kız şapşala döner ondan sonraki gün senle tanışmak ister güven bana.
D-dostum sana kötü bir haberim var!AB aynısını yaptım kızın wpde fotosu gitti sanırım wp çöktü. Wp düzelsin devam edicem taktiğe adamsın
AB ne diyorsun şahsen bunu bana bi kız yapsa uğraşılmaz diyip gördüğüm yerde kaçarımSelam fıstık ismini tam hatırlamıyorum neydi ismin de
Sonra telefonunh cebinden çıkart ve sanki seni birisi aramış gibi yap
Telefonda deki "tamam geliyorum" de,
Sonra kıza işim var de git.
Kız şapşala döner ondan sonraki gün senle tanışmak ister güven bana.
Ne kötü haberi?D-dostum sana kötü bir haberim var!![]()