Neler Yeni

Hoşlandığım kızla konuşacak konu bulamıyorum

Ben karşımdaki kişiyle konu bulamıyorsam doğru kişi olmadığını düşünüyorum çünkü bazen yeni tanıştığım biriyle bile sabaha kadar konuşabiliyorum. Fazla zorlamamak lazım.

• Beğen
Reaksiyonlar: NeeK
Hayallerini falan sor.

• Beğen
İyi forumlar.Hoşlandığım kıza gerek sosyal medyada olsun gerek yüz yüzeyken konuşacak konu bulamıyorum ve nasılsın ne yapıyorsundan ibaret kalıyor hep.Önerisi olan var mı ?
Sana yapacağım en iyi tavsiye eğer muhabbeti devam ettirmek için kasan taraf sensen ve sen yazmayınca kızdan dönüş olmuyorsa aynı zamanda rahat değilsen.
Sal kızı... Olmuyor onlar :(

• Beğen
Hiçmi Hoşlandığı bir şey yok. En Basiti Ordan yürü Teknoloji Konuş Felsefe Yap Yada En İyisi Hep Öneririm Astronomy
Bak Müthiş Konu Yıldızlar Ordan Gözlerin'De Aynı Yıldızlar Gibi Parlıyor Hani Gözler Ruhun Aynası Felan Derler Ya Çaktınmı Köfteyi Hem Romantik Hem Bitmeyecek Bir Konu Olur. Birde Kafayı Benim Gibi Uzayla Kırarsanız Miss. (Niye Gülüyonuz Karşim Miss Gibi İçerik :))
Hızınız kaç hocam :D

Selam fıstık ismini tam hatırlamıyorum neydi ismin de
Sonra telefonunh cebinden çıkart ve sanki seni birisi aramış gibi yap
Telefonda deki "tamam geliyorum" de,
Sonra kıza işim var de git.

Kız şapşala döner ondan sonraki gün senle tanışmak ister güven bana.

AB aynısını yaptım kızın wpde fotosu gitti sanırım wp çöktü. Wp düzelsin devam edicem taktiğe adamsın

AB ne diyorsun şahsen bunu bana bi kız yapsa uğraşılmaz diyip gördüğüm yerde kaçarım
Kaçaaaooovvvvvv

Geri