Hostinger International, Ltd, çalışanlara ait bir web barındırma sağlayıcısı ve ICANN onaylı bir etki alanı kayıt şirketidir. 2004 yılında kurulan şirketin genel merkezi Litvanya'dadır ve 1.000'den fazla kişiye istihdam sağlamaktadır. Hostinger, 000webhost, Hosting24, Zyro ve Niagahoster'ın ana şirketidir ve dünya çapında hizmet veren bir firmadır.
Fakat hosting fiyatları yüksektir. Özellikle yenileme fiyatları oldukça yüksektir. Örnek 69,99 luk paket 1 yıllık alındığında 1151, TL ye gelmektedir. Yenileme fiyatı ise şuan için aylık 160 TL dir. Yıllığı 2300 TL civarında olacaktır. Tabi uzun vade satın alım yaparsanız fiyatlar da ona göre değişmektedir.
Hangi firmadan hosting alırsanız alın hepsine güvensiz yaklaşmanız en mantıklı adım olacaktır. Yedekleme garantisi verdiğini iddia eden ki yedekleme yapan bazı firmalar da sorun yaşayabilmektedir. Bu neden le yedeklerinizi mutlaka belirli dönemlerde kendiniz almanız en akıllıcası olacaktır.
Natro, Güzelhost, Veridyen, Hostinger, Godaddy, Türk Ticaret, Poyraz, Hostlab, ihs bunlar isim yapmış firmalar içerisinde yer alır ki bir kaç tane daha ismini saymadığım var. Değerlendirmeyi kendiniz yapabilirsiniz.
Tavsiye derseniz hiç birini tavsiye etmem

iyi olur Allahtan, kötü olur kuldan. Sen hangisini kullanıyorsun derseniz eğer. Hostlab ve Veridyen'i tercih ediyorum. İkisinde de yıllardır sorun yaşamadım. Ancak her işlem sonrasında mutlaka yedek alıyorum.