Altında bir logo yok hocam
Hocam dün mağaza da sth ve th model ararken normal istediğim arabaları da buldum orada ki satıcı dedi ki "Bence dedi kutusuyla saklayın, bugün değersiz olan bir araç 1-2 yıl sonra değerlenebilir." dedi sizce bu resimde ki tüm arabaları böyle saklamak mı mantıklı yoksa bunlar için özel 40'lık raf alıp 20 tanesine normal beğendiğim araçlar 20 tanesine de sth ve th araçları koymak mı mantıklı?Evet şimdi farkettim, regular modeldir o zaman her yerde bulunan. Yanlış görmüşüm
Hocam dün mağaza da sth ve th model ararken normal istediğim arabaları da buldum orada ki satıcı dedi ki "Bence dedi kutusuyla saklayın, bugün değersiz olan bir araç 1-2 yıl sonra değerlenebilir." dedi sizce bu resimde ki tüm arabaları böyle saklamak mı mantıklı yoksa bunlar için özel 40'lık raf alıp 20 tanesine normal beğendiğim araçlar 20 tanesine de sth ve th araçları koymak mı mantıklı?
Sth ve Th modelleri ticari olarak düşünüyorum hocam diğer modeller regular olduğu için bir önem arz etmediğini söylediniz onları mesela garaj yaparak saklamak istiyorum, sizce?Yani eğer ticari olarak düşünüyorsanız dediğiniz gibi sth ve th olan modelleri kutusuyla saklayıp ileride satabilirsiniz tercihe bağlı. Ben şahsen hepsinin kutusunu açıp garajıma koydum, dün bisikletçiden lastik aldım o yaptığım garajdan tekrar yapacağım
Sth ve Th modelleri ticari olarak düşünüyorum hocam diğer modeller regular olduğu için bir önem arz etmediğini söylediniz onları mesela garaj yaparak saklamak istiyorum, sizce?
Ulan bi bize gelmiyo șunlar
Şansa bak şaka gibi o kadar oyuncakcı mağaza gezdim bir tane bulamadım hayırlı olsun hocam.
Ankara'da mı yaşıyorsunuz hocam?Sağolun hocam. Mağaza çalışanları gördüğü zaman kendilerine ayırıyor ve genelde erkek çalışanlar yapıyor bunu, benim yaşadığım şehirde 1 tane D&R var ve erkek çalışan yok o yüzden şanslıyım ne zaman gitsem güzel şeyler bulabiliyorum
Ulan bi bize gelmiyo șunlar
Ankara'da mı yaşıyorsunuz hocam?