Neler Yeni

Hot Wheels koleksiyonu hakkında?

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Hazer
Üstte Belirttim hocam nedenini bakabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok hocam şu anda Artvindeyim ankarada okuyorum ama okullar uzaktan o yüzden memlekete geldim
Bende Ankaradayım çünkü olmadı bi beraber tavaf ederdik Ankarayı diyecektim. :D

Techno08

80+ Gold
Bende Ankaradayım çünkü olmadı bi beraber tavaf ederdik Ankarayı diyecektim. :D

Ankaraya geldiğim zaman olabilir hocam sıkıntı yok ama büyük şehirler o konuda daha problem kalabalık çünkü, ama size bir tüyo vereyim her çarşamba ankamall armağan oyuncağa yeni hot wheels'ler geliyor ama işte orada çok erkek çalışan var kendilerine ayırıyor olabilirler erken davranmanız gerekebilir

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Hazer
Ankaraya geldiğim zaman olabilir hocam sıkıntı yok ama büyük şehirler o konuda daha problem kalabalık çünkü, ama size bir tüyo vereyim her çarşamba ankamall armağan oyuncağa yeni hot wheels'ler geliyor ama işte orada çok erkek çalışan var kendilerine ayırıyor olabilirler erken davranmanız gerekebilir
Tamamdır hocam teşekkürler inşallah bir gün görüşmek dileğiyle.

Techno08

80+ Gold
20230326_171855.jpg

Bu modeli ilk defa gördüm, modifiyeli model galiba

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Burak
Altın değerinde bilgi diyebiliriz buna

Techno08

80+ Gold
Altın değerinde bilgi diyebiliriz buna

Öyle hocam ama ne yazık ki iş kültürüne saygılı olmayan çalışanlar var çünkü dediğim gibi kendilerine ayırıyorlar bu yüzden çoğu kişi sth ve th modelleri bulamıyor Türkiyede. Ne yazık ki önlemenin bir yolu da yok çünkü her ne kadar çalışan da olsa orada adam parasını veriyor ya da maaşından kesiliyor ama o modeli satıp zaten telafi ediyor. Bu yüzden size önerim küçük çaplı kırtasiyeleri ya da uzakta olan D&R mağazalarında hot wheels arayın.

IMG-20230325-WA0029.jpeg

Şunu bulmamda ki en büyük şans artvinde ki D&R mağazasında erkek çalışan olmaması.... Ne zaman gitsem hot wheels silindiri ağzına kadar dolu ve bunu da silindirin ortalarından falan aldım yani, yarın da supra alacağım zamanım yoktu iyi bir yere sakladım kimse bulamaz djfjfjxjjxxj

Techno08

80+ Gold
Hocam değerli olduğu nasıl anlaşılıyor?

Kutunun ön kısmında arabanın çıkarıldığı yerde alev işareti olur hocam, eğer o alev sarı ise çok değerli, gri ise az değerli, hiç bir şey yoksa da klasik hot wheels araçlarıdır, supra aslında regular yani normal model bir araba değerli değil ama insanlar sırf aracın adından dolayı nadirleştirdiler ve çok pahalı satıyorlar. Değerli modellerin bulunması zordur bu arada tamamen şansa dayalı

Top Bottom