HP GAMİNG PAVİLİON ALINIR MI

MysLL

80+
Reaksiyon skoru
73
Selamlar, şu ara yeni bir bilgisayara ihtiyacım var ve böyle bir laptop gördüm;

Bir kaç sorum var.

1- HP genelde pahalı olup çok da iç açmayan bir markaydı, halen aynı mı; yani hp bilgisayar/laptop alınır mı?
2- Bu seri hakkında monster gibi sürekli servise gidersiniz vs. diye şeyler duydum, doğru mudur?
3- Kullanan varsa bu seriden çok ısınıyor mu ve fanları çok sesli mi?
4- Eğer alınmaz ise bu laptop ne alınabilir? Genelde dizi/film izliyorum, ara sıra da rainbow six, valorant, gta5, forza horizon tarzı oyunlar oynuyorum.

Kuzenim kullanıyor ısındığında fan sesi rahatsız edicek kadar fazla. (Gtx 1050ti + i5 8300h)

Genelde çok tercih edilmiyor diğer markalar varken. Max bütçeniz nedir ona göre öneri yapalım.

Selamlar, şu ara yeni bir bilgisayara ihtiyacım var ve böyle bir laptop gördüm;

Bir kaç sorum var.

1- HP genelde pahalı olup çok da iç açmayan bir markaydı, halen aynı mı; yani hp bilgisayar/laptop alınır mı?
2- Bu seri hakkında monster gibi sürekli servise gidersiniz vs. diye şeyler duydum, doğru mudur?
3- Kullanan varsa bu seriden çok ısınıyor mu ve fanları çok sesli mi?
4- Eğer alınmaz ise bu laptop ne alınabilir? Genelde dizi/film izliyorum, ara sıra da rainbow six, valorant, gta5, forza horizon tarzı oyunlar oynuyorum.
bende var, forza horizon 4 ultra ayarda 60 üstü FPS alıyorum ve oynarken fanlar çalışıyor, beni hiç rahatsız etmiyor açıkçası.

Normal pc almak daha mantıklı hocam sadece evde kullanacaksanız
Bana da öyle geliyor ancak fiyatları...

Öyle f/p bir sistem var mıdır acaba şu ara? Ben göremedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende var, forza horizon 4 ultra ayarda 60 üstü FPS alıyorum ve oynarken fanlar çalışıyor, beni hiç rahatsız etmiyor açıkçası.
Hmm, düşüneceğim. Teşekkürler.

Bana da öyle geliyor ancak fiyatları...

Öyle f/p bir sistem var mıdır acaba şu ara? Ben göremedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hmm, düşüneceğim. Teşekkürler.
Monitör dahil mi fiyata biraz araştırayım bende.

monitör için 100 200 daha koyup asus tuf 165 hz 1ms alabilirim, biraz bakındım da. Teşekkürler bu arada.

monitör için 100 200 daha koyup asus tuf 165 hz 1ms alabilirim, biraz bakındım da. Teşekkürler bu arada.
Rica ederim eğer 100-200 daha koyabiliyorsanız şu monitörü öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,609
Üyeler
191,133
Son üye
YusufM
Geri