eren28tr
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 2,402
evet yükleniyor açılır birazdan.Starting services ve birşeyler yazmaya başladı yükleniyor da şuanda herhalde anlamadım da
evet yükleniyor açılır birazdan.Starting services ve birşeyler yazmaya başladı yükleniyor da şuanda herhalde anlamadım da
USB yi daha çekmeyeyim değil mi getting ready biraz yazdıktan sonra kapandı açıldı şimdi bekliyorum dönüyorevet yükleniyor açılır birazdan.
çekebilirsin.USB yi daha çekmeyeyim değil mi getting ready biraz yazdıktan sonra kapandı açıldı şimdi bekliyorum dönüyor
Do this later diyor alt kısımda geçiyorumçekebilirsin.
geç hocamDo this later diyor alt kısımda geçiyorum
Şifre girme kısmı çıktı direkt finish desem olur mu diyebiliyorum girmeden geçeceğimgeç hocam
Valla bu saate kadar seni de uğraştırdım reis kusura bakma yageç hocam
olur basŞifre girme kısmı çıktı direkt finish desem olur mu diyebiliyorum girmeden geçeceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Valla bu saate kadar seni de uğraştırdım reis kusura bakma ya
Bastım4 haneli yeni şifre istiyormuş başta korktum şifre oluşturmadım ne şifresi diye.dolur bas
Valla reis sana ne kadar teşekkür etsem az ya miss gibi oldu bu kendi sürücülerini kurar mı gerek var mıdırolur bas
Goggle Chrome Microsoft edge yüklüyorum sıkıntı olur muolur bas
sorun olmaz.Bastım4 haneli yeni şifre istiyormuş başta korktum şifre oluşturmadım ne şifresi diye.d
Valla reis sana ne kadar teşekkür etsem az ya miss gibi oldu bu kendi sürücülerini kurar mı gerek var mıdır
Goggle Chrome Microsoft edge yüklüyorum sıkıntı olur mu
Sürücüleri kendi kuruyor musorun olmaz.
bilmem sanıeım hayır.Sürücüleri kendi kuruyor mu
Onu nasıl anlayabilirimbilmem sanıeım hayır.
Kapatacağım böyle şeyler çıktıbilmem sanıeım hayır.
aygıt yöneticisinden bak.Onu nasıl anlayabilirim
Kapatacağım böyle şeyler çıktı