HP Omen 600 sorunu !!

2:50 ye baksanıza hocam acaba düzeltilmişmi diyecem ama hala indirilebilecek bi yazılımı uygulaması yok diye biliyorum

böyle bir yazılım buldum kullanan varmı acaba bende ona göre alacağım

Beyler değerini bilemedik bu mouse un . 170 ten 230 a çıkmış en ucuz.

Logitech g102den sonra hp omen 600ün de sorunlu olduğunu duyunca @epica59 ve @zbabomen olur gibi(!)

Ekler

• IMG_20210119_174009_890.jpg
    IMG_20210119_174009_890.jpg
    13.1 KB · Hit: 54
Arkadaşlar Hp omen 600 ile ilgili şöyle bir şey duydum eğer doğruysa almaktan vazgeçecem. Sağ ve sol tıka aynı anda basınca dpi resetleniyormuş. Buda fps oyunlarında çok ürkütücü bi sorun olarak görünüyor. Bu doğrumu bilgisi olan varmı ?
Arkadaşlar ben mouse u kullanıyorum uzun süredir.Mouse ele çok güzel oturuyor.Ama bende dpi sorunu yaşıyorum.Csgo gibi fps oyunlarında çileden çıkarıyor.Dpi sıfırlanıyor gerçekten.Pişman oldum aldığıma elim büyük olduğu için aldım ama alınmaz kesinlikle.Bu resmen üretim hatası

85 grama hafif demesi gözüme çarptı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar ben mouse u kullanıyorum uzun süredir.Mouse ele çok güzel oturuyor.Ama bende dpi sorunu yaşıyorum.Csgo gibi fps oyunlarında çileden çıkarıyor.Dpi sıfırlanıyor gerçekten.Pişman oldum aldığıma elim büyük olduğu için aldım ama alınmaz kesinlikle.Bu resmen üretim hatası
Bunu yükle düzelir:

hocam ben de almıştım yarın gelecek gerçekten pişman mısınız?

Beyler ben aldım mediamarktan öyle bi sorun yok gibi hatta sıfırlamanın nasıl yapıldığını bile bulamadım oyundada ben mesela cs goda awpden başka silah kullanmam genelde. Sorun yok. Düzeltilmiş alabilirsiniz.

Geri