HP Omen Max 5070ti Paraf ile 80k

Reaksiyon skoru
42

Ekler

• IMG_2407.webp
    IMG_2407.webp
    108.3 KB · Hit: 175
o paraya legionlar roglar varken omen'in yüzüne bakılmaz. 5070 ti var diye orta platforma para verilmez

omen hpnin üst serisi, orta olan victus. Laptopdaki işlemci 5070ti için yetersiz ama darboğaz yapabilir.
Bu işlemci nasıl ? 86k ya geliyor buda

Vatan bu modellere sık sık gece %10 indirimi uyguluyor daha geçen günlerde konusu vardı.

omen hpnin üst serisi, orta olan victus. Laptopdaki işlemci 5070ti için yetersiz ama darboğaz yapabilir.
biliyorum tam 7 senedir hp omen 15 ve 16 serisi kullanarak geçirdim. arada değişikliklerim oldu fakat s class olarak geçen ama maalesef orta segment victusdan platform dışında farkı olmayan bir cihaz. hp ye hakimim.

80kya 5070ti 32gb Ram ve işlemciside iyi olan laptop mı kaldı birtek ekranı kötü

Orta sınıf victus ise giriş seviyesi hangi model? Victus giriş seviyesi bir bilgisayar. Genel olarak Omen için de orta sınıf diyebiliriz. Transcend 14 gibi oled ekranlıları belki üst sınıfa göz kırpar

Orta sınıf victus ise giriş seviyesi hangi model? Victus giriş seviyesi bir bilgisayar. Genel olarak Omen için de orta sınıf diyebiliriz. Transcend 14 gibi oled ekranlıları belki üst sınıfa göz kırpar
evet victus giriş seviyesi , pavilion artık üretilmediğine göre . Victusu neye göre orta segment dedi anlamadım .

Omen, Asus'un orta segmenti Tuf'un yarısı anca eder😀 Anca Lenovo Loq falan kalitesinde artık

Geri