Hocam aslında valla aklımda 3 marka var hangisini uygun ve güzel fiyata bulursam ilk onu alıcağim kimseyle anlaşamadım 1 haftadır fiyat konusundaBende HP Omen 16 (U7/240hz/5070) var. Genel olarak memnunum ufak bir inceleme yazmıştım istersen okuyabilirsin. Omen Max daha iyi diye biliyorum istersen düşündüğün modeli at bakalım.
Asus rog en cok almama sebebim garantisi bitince çoook tehlikeli cihaz oluyorHocam aslında valla aklımda 3 marka var hangisini uygun ve güzel fiyata bulursam ilk onu alıcağim kimseyle anlaşamadım 1 haftadır fiyat konusunda
https://shbd.io/s/XkQJVIir
Kardeşim lenovo loq la hp omen i mi kıyaslıyorsun çevreden duyduğun şeyler doğru değil trotling felan da yemiyor 1-2 yılda bir macun yapılması lazım zaten yapmazsan yersin hp omen asus rog strix emsali bir marka model bilgin olsun.Asus rog en cok almama sebebim garantisi bitince çoook tehlikeli cihaz oluyor
Omende herkes trotling yiyor diyor
Lenovo ise en cok beğendiğim ama uygun fiyata yok anlaştiğim kişilerde cihazi eline 1-2hafta sonra geçicekmiş
Hocam testlerede bakıyorum saydıgım 2 cihaz 80-90 derece ise omen 100deKardeşim lenovo loq la hp omen i mi kıyaslıyorsun çevreden duyduğun şeyler doğru değil trotling felan da yemiyor 1-2 yılda bir macun yapılması lazım zaten yapmazsan yersin hp omen asus rog strix emsali bir marka model bilgin olsun.
eski serilere bakıyor olabilirsin işlemci faktorü de önemli.Hocam testlerede bakıyorum saydıgım 2 cihaz 80-90 derece ise omen 100de
Omen teşhir ürünüymüş ben olsam almam. Trotling için yapılacak test falan varsa deneyelim. Bendeki işlemciyle aynı ama sendeki hx versiyon.Asus rog en cok almama sebebim garantisi bitince çoook tehlikeli cihaz oluyor
Omende herkes trotling yiyor diyor
Lenovo ise en cok beğendiğim ama uygun fiyata yok anlaştiğim kişilerde cihazi eline 1-2hafta sonra geçicekmiş
Omen teşhir ürünüymüş ben olsam almam. Trotling için yapılacak test falan varsa deneyelim. Bendeki işlemciyle aynı ama sendeki hx versiyon.
Occt linkpack falanOmen teşhir ürünüymüş ben olsam almam. Trotling için yapılacak test falan varsa deneyelim. Bendeki işlemciyle aynı ama sendeki hx versiyon.