Yardım Hp Victus 15 max fan hızında farklı his

Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 aydır Hp Victus 15 kullanıcısıyım. Dün fark ettiğim bir durum var bu sorun mu yoksa zaten olan bir şey mi bilmiyorum. Omen Gaming Hub'dan fan hızını maximuma ayarladığımda bilgisayara normal şekilde oyun oynamak için elimi koyduğumda kasadan nabız atma hissine benzer şekilde bir his geldiğini hissettim. Fanlarla alakalı bir sıkıntı olabilir mi kullanan arkadaşlar böyle bir durum yaşıyoru mu merak ediyorum.
Sistem:
İ5 13500H
RTX 4050 6GB
16 GB RAM

aklıma tek gelen fanların rulmanlarında sıkıntı vardır vibrasyon yaptırıyordur başka nasıl o sarsıntıyı verecek

aklıma tek gelen fanların rulmanlarında sıkıntı vardır vibrasyon yaptırıyordur başka nasıl o sarsıntıyı verecek
Hocam belli bir sarsıntı yok aslında sadece kasaya kulağımı dayadığımda hissedebiliyorum rulmanlarında sıkıntı olsa daha ciddi bir sarsıntı olur diye düşünüyorum. Ayrıca sarsıntı şeklinde değil de ritmik olması düşündürdü beni de. Sağolun cevabınız için.
Ayrıca şunu da ekleyeyim yazın havanın 43 45 derece olduğu dönemde 90 dereceyi, şu an hava 33 35 derecelerdeyken 75 - 80 dereceyi hiç geçmiyor. Rulmanlarda sıkıntı olsa soğutmayı etkilemez miydi ısı değerleri normal geldi bana uzun süre tozlu ortamda kullanmama rağmen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,095,938
Üyeler
174,266
Son üye
cnrerl
Geri