widowmaker
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Öyle ne yazık ki ama birisini almak zorundayım hangisi senceBu fiyatlara iyi bilgisayar yok maalesef
bana kalirsa victusÖyle ne yazık ki ama birisini almak zorundayım hangisi sence
2. el HP Victus 16 ama sensör problemi olmayan seri veya Acer Nitro 5 ya da 16 modeli olabilir. Sıfır alacksan Casper G870 modelinin 4050 4060 modelleri bu fiyatlara düşebiliyor Victus 15 ile aynı kasa kullanıyorlar soğutmaları da neredeyse aynı.
2. el HP Victus 16 ama sensör problemi olmayan seri veya Acer Nitro 5 ya da 16 modeli olabilir. Sıfır alacksan Casper G870 modelinin 4050 4060 modelleri bu fiyatlara düşebiliyor Victus 15 ile aynı kasa kullanıyorlar soğutmaları da neredeyse aynı
excaliburlarda 911 modelimyidi bi modeli hp den daha iyi.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2.el almayı düşünmüyorum ama casperdan sa HP daha iyi değilmidir
Victus 15 ile G870'i yan yana getirdim kopyalamışlar Quanta kasa muhtemelen iki üründe ama HP'nin anakartı 1 tık farklı onun harici çoğu şeyi benziyor.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
HP marka olarak global olabilir ama Victus 15 serisi çok limitli, 75W ekran kartı var. 130 140W adaptörü var. G870 her türlü daha iyi 180W adaptör, 105W ekran kartı falan.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: