ONUR HANİ LOOT BOTU OLAN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 901
Tamam onları satsın 400 e4x2 ondaki ramler dikkatli bakarsan. İki tane 8 almak gerekecek
Tamam onları satsın 400 e4x2 ondaki ramler dikkatli bakarsan. İki tane 8 almak gerekecek
Kasa farkı büyük bir etken mi acaba kararsız kaldım?2x4 hocam. Bir tane 16 alıp 20gb kullanılması taraftarıyım.
Ram takmakla hiç uğraşmam diyorsanız alın buradakini. Benim için Amazon'un satması da büyük bir etken.Kasa farkı büyük bir etken mi acaba kararsız kaldım?
Bu linkteki yeni kasa.Yeni kasa, hava çıkışları daha fazla. Soğutması daha iyi olur muhtemelen.
Hocam yanlarda hava çıkışı göremedim. Emin misiniz?Bu linkteki yeni kasa.
Hocam ekran tek elle açılıyor mu menteşe kalitesi nasıl.16gb ram olan mode, şuan bu cihazdan yazıyorum, eski kasalardaki kronik sorunlar yok diyebilirim. Fotoğrafta gözükmese de sağda fan çıkışı var. SSD'si m2 3600-3300 okuma yazma aldım. Elden ring yüksek ayarlarda ekran kartı 55 işlemci 75 oynadım fan sesini autoya çekerseniz 85 üstü görmüyor. Odam biraz da sıcak kyk da kalıyorum kaloriferler 5 te yanıyor. Elimde Lenovo ideapad gaming 3 ve 240hz ips aoc monitör var görüntü kalitesi arasında bir fark hissetmedim Bunlar harici sorularınızı alabilirim. Kasası metal, type c portu güzel. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi hatta tek RTX 3060 diyebilirim. Cihazın tek eksisi klavyesi tek beyaz yanıyor ve şiddetini ayarlıyamıyorsunuz. Hoparlörleri Bang & Olufsen
.
Bataryası gaminge göre baya iyi ancak sonuçta hala bir gaming cihaz.
Satıcıdanda memnun kaldım, cuma gecesi aldım cumartesi kargoladı ve paketleme güzeldi.
RTX 3060 - R5 5600H - 16gb ram - 512gb M2 SSD - 144hz ekran.
Edit: Nays ile 250tl indirim alabilirsiniz.
Eminim şuan kullanıyorumHocam yanlarda hava çıkışı göremedim. Emin misiniz?
Evet işte hava çıkışı soruyorum hocam ben deEminim şuan kullanıyorum![]()
Hocam üstte dedim var diyeEvet işte hava çıkışı soruyorum hocam ben deresimde yok da.
Konu o kadar uzayıp saçma yerlere gitmiş ki bir ara, oraları okumadım hocamHocam üstte dedim var diye![]()
Hocam kasada da fan çıkışı olduğuna göre alınır mı o zaman?Konu o kadar uzayıp saçma yerlere gitmiş ki bir ara, oraları okumadım hocamkusuruma bakmayın.
@DA_mødları_çok_iyi hocamın dediğine göre 2022 kasa. Soğutma problemi yok, pil gücü üst seviye, donanımı yeterli, kasası ve ekranı premium hissiyat vermese de alınır hocam. En F/P ürün bu şu an sanırım. Satıcıya vs. bakın içinize sinerse yapıştırın geçin. Bu fiyata 3060 bulmak zor.Hocam kasada da fan çıkışı olduğuna göre alınır mı o zaman?
Kasa eski model olabilir demiştiniz ne önerirsiniz?