Yardım Hp victus 16 alınır mı bu fiyata acil yardım

YankıÖzkan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
304
Rtx 4060 ryzen 7 7840hs 16gb ram 1tb m2ssd 24 bin TL'ye ikinci el alınır mı herhangi bir sorunu yok garantisi 16 ay daha var

çok uygundan satıyor sanki bir de yeni alınmış hocam
Evet fiyat bana da uygun geldi bu hall sensörü sorunu sadece kafamı kurcalıyor kuzene alacağım da sorun olur mu bilemedim ama fiyatı iyi geldi alacağım sanırım satıcıyla bi konuşayım belki daha da inebilir fiyatta

Evet fiyat bana da uygun geldi bu hall sensörü sorunu sadece kafamı kurcalıyor kuzene alacağım da sorun olur mu bilemedim ama fiyatı iyi geldi alacağım sanırım satıcıyla bi konuşayım belki daha da inebilir fiyatta
bende de hp laptop var hall sensoru olmayan bir model onu servise götürdüğümde laptop getiren herkes hall sensor için getirmişti hocam bilginiz olsun. ve sadece hall sensoru yüzünden o kadar uygun bir fiyata satacağını düşünmüyorum, sahibinden ilanlarını incelediğinizde o fiyatlara 3060-4050 kartlı laptoplar oluyor genelde.

Kronik hall sensör var sakın almayın. Gerçi fiyat baya uygunmuş. Sensörün fişi çekip kullanılabilir 24 çok ucuz.

Şu an sensöründe bir sorun yok galiba ilanda belirtmemiş ama sorarım bakalım riske girilir 24 bine 4050 nitro 5 almaktan daha iyi gibi geldi bana

3 ay önce falan Acer V15 13620h 4060 kapalı kutu laptopu 25 e satmıştım. Bunun işlemcisi nasıl bilmiyorum ama model olarak Hall sensör yoksa fiyat iyi gibi

muhtemel sensör den dolayı ,elden çıkarmak için bu fiyata vermiş gibi. Ve incelesiniz bile genelde ısınınca çıkan bir sorun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,518
Üyeler
183,441
Son üye
zfrbbcn
Geri