YankıÖzkan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 304
Rtx 4060 ryzen 7 7840hs 16gb ram 1tb m2ssd 24 bin TL'ye ikinci el alınır mı herhangi bir sorunu yok garantisi 16 ay daha var
çok uygundan satıyor sanki bir de yeni alınmış hocamRtx 4060 ryzen 7 7840hs 16gb ram 1tb m2ssd 24 bin TL'ye ikinci el alınır mı herhangi bir sorunu yok garantisi 16 ay daha var
Evet fiyat bana da uygun geldi bu hall sensörü sorunu sadece kafamı kurcalıyor kuzene alacağım da sorun olur mu bilemedim ama fiyatı iyi geldi alacağım sanırım satıcıyla bi konuşayım belki daha da inebilir fiyattaçok uygundan satıyor sanki bir de yeni alınmış hocam
bende de hp laptop var hall sensoru olmayan bir model onu servise götürdüğümde laptop getiren herkes hall sensor için getirmişti hocam bilginiz olsun. ve sadece hall sensoru yüzünden o kadar uygun bir fiyata satacağını düşünmüyorum, sahibinden ilanlarını incelediğinizde o fiyatlara 3060-4050 kartlı laptoplar oluyor genelde.Evet fiyat bana da uygun geldi bu hall sensörü sorunu sadece kafamı kurcalıyor kuzene alacağım da sorun olur mu bilemedim ama fiyatı iyi geldi alacağım sanırım satıcıyla bi konuşayım belki daha da inebilir fiyatta