Çözüldü✓ Hp Victus 16 Ekran Sorunu

BranneX

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar Hp victus 16 laptopum var. Laptopun ekranı içeri gidip geldiğimde gitmişti. 2. monitörde de görüntü yoktu. Kapatıp açtıktan sonra açılma sırasında görüntü vardı fakar parlaklık oldukça az şekilde açıldı ve ekran çözünürlüklüğünün değiştini fark ettim veya boyut ayarıda olabilir. Ardından açıldıktan kısa bir süre sonra tekrar gitti ve yine kapadım. Bir süre sonra açmayı tekrar denedim yükleme sırasında ekran vardı fakat şifre kısmına geldiğinde gitti. Bunun sebebi ne olabilir? Yardımcı olabilir misiniz

Aynısını 1 - 2 saat önce yaşadım. Ekran kartı çöktü. BIOS'a girip ekran kartı modunu hybrid'e al.

Daha sonra windowsa girebilirsin. Nvidia App'e gir ( masaüstüne sağ tık ) ve güncellemeye bak. Yeni gelen güncelleme yoksa son güncellemeyi tekrar kur de ve temiz kurulum yap. Özel kurulum diye de geçiyor. Aşağı da bir tane tik çıkacak, tüm sürücüleri kaldır ve yeniden kur gibi bir şey. Ona tıkla ve kurulum yapsın. Kurulum başarısız diyebilir, pc'ye res at tekrar aynı adımları yap. En son kurulumdan sonra pc yeniden başlat, BIOS'a gir. Ekran kartı modunu hybrid değil diğeri yap ve artık girebilirsin.

Aynısını 1 - 2 saat önce yaşadım. Ekran kartı çöktü. BIOS'a girip ekran kartı modunu hybrid'e al.

Daha sonra windowsa girebilirsin. Nvidia App'e gir ( masaüstüne sağ tık ) ve güncellemeye bak. Yeni gelen güncelleme yoksa son güncellemeyi tekrar kur de ve temiz kurulum yap. Özel kurulum diye de geçiyor. Aşağı da bir tane tik çıkacak, tüm sürücüleri kaldır ve yeniden kur gibi bir şey. Ona tıkla ve kurulum yapsın. Kurulum başarısız diyebilir, pc'ye res at tekrar aynı adımları yap. En son kurulumdan sonra pc yeniden başlat, BIOS'a gir. Ekran kartı modunu hybrid değil diğeri yap ve artık girebilirsin.
teşekkür ederim halletim sayende

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,850
Üyeler
196,828
Son üye
TIT4N
Geri