Hangi satıcıdan aldınız?Arkadaşlar merhaba ekranda ıps glow var hp teknik servis biraz fazla dedi satıcı değişim yaparız dedi sizce böyle kullaniyimmi daha kötüsü gelirmi.Alıntıyı görüntüle
Trendyol teknoryaHangi satıcıdan aldınız?
Bende ordan aldım.Trendyol teknorya
Hocam sizdeki bana normal gibi geldi birde karanlıkta atarmisiniz sakıncası yoksaBende ordan aldım.
Araştırdım arena bilgisayara gönderip doa raporu alman gerekiyormuş.
Servis ile görüştüm laptopa bağlanıp baktılar. Eğer büyürse servise yollayacağım. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam sizdeki bana normal gibi geldi birde karanlıkta atarmisiniz sakıncası yoksa
Hocam bilemedim bana servis panel değişimi yapılabilir dedi isterseniz sizde bir sorun ama yeni gelen daha kötüde olabilir.
Yayılana kadar devam kullanacam ben. Çok takılma bence. Dün arkadaşa amazondan victus aldık ondada var. Bence alttaki menteşe varya orası çok sıkı olduğu için ekrana baskılıyor. Ekranı tutan mandallardan dolayıda olabilir.Hocam bilemedim bana servis panel değişimi yapılabilir dedi isterseniz sizde bir sorun ama yeni gelen daha kötüde olabilir.
Hocam ben bugün gönderdim değişim için İnşallah yeni gelen daha kötü olmaz ama rahatsız ediyorsa normal kullanımda sizde bir sorun
Arkadaşlar merhaba ekranda ıps glow var hp teknik servis biraz fazla dedi satıcı değişim yaparız dedi sizce böyle kullaniyimmi daha kötüsü gelirmi.Alıntıyı görüntüle
Olabilir hocam teknoloji biraz şans işiBende böyle bir durum yok, o halde burdan yola çıkarak daha kötüsü gelmeyebilir. Bende hiç böyle sızmalar vs. yok.