Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 225
- Bütçe
- 40.000
Arkadaşlar bu PC çok hoşuma gitti özellikleri ve tasarımı açısından bana çok uygun bu modelin ısınma problemi var mıdır almalı mıyım ?
Kanka benim 24 inç monitörüm var kendi ekranını nadir kullanırım dışarı çıktığımda cafede veya okulda o tarzHocam pc gayet iyi ama victusların en büyük problemi ekranın aşırı derece de sallanması. Ekran kalitesi menteşesini nasıl bu kadar kötü yapmıslar anlamıyorum
Isınır tabi ama fazla ısınır mi diye sormuştumIsınmayan gaming laptop koca bir hayal denilebilir.
Turboyu kapatmadığın sürece yükte 94 derece de çalışacaktırKanka benim 24 inç monitörüm var kendi ekranını nadir kullanırım dışarı çıktığımda cafede veya okulda o tarz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Isınır tabi ama fazla ısınır mi diye sormuştum
O aşırı derece sallanma normal kullanımda olmuyor.Hocam pc gayet iyi ama victusların en büyük problemi ekranın aşırı derece de sallanması. Ekran kalitesi menteşesini nasıl bu kadar kötü yapmıslar anlamıyorum
Her laptop o kadar ısınacak diye bir şey yok.Turboyu kapatmadığın sürece yükte 94 derece de çalışacaktır
Kapatsam 88-89-90 yani bence çok iyiTurboyu kapatmadığın sürece yükte 94 derece de çalışacaktır
75 lere düşebilir performanstan feragat ettiğin için.Kapatsam 88-89-90 yani bence çok iyi
Çok iyi ama FPS çok düşer mi acaba75 lere düşebilir performanstan feragat ettiğin için.
değişir oyundan oyunaÇok iyi ama FPS çok düşer mi acaba
victus genelde çok isiniyor diye şikayet duyuyorum onun dışında bi zarari olmaz sana. arkadaşta alttan ek soğutmalı var 80 derece oynuyor. bende asus tuf var sessiz modda 80 derece oynuyorum sogutmasiz oyle dusun karsilastir diye soyledimKapatsam 88-89-90 yani bence çok iyi
Evet anladım bende soğutma kullanacağım ve ekranını dediğim gibi nadir dışarı çıktığımda ve okulda kullanırım victusun özellikleri çok hoşuma gidiyorvictus genelde çok isiniyor diye şikayet duyuyorum onun dışında bi zarari olmaz sana. arkadaşta alttan ek soğutmalı var 80 derece oynuyor. bende asus tuf var sessiz modda 80 derece oynuyorum sogutmasiz oyle dusun karsilastir diye soyledim
Pubg ve CS go diyelim kaç FPS fark eder sencedeğişir oyundan oyuna
csde 400 alacaksan turboda 480 falan oluyor 60fpsi de 75 yapar ancakEvet anladım bende soğutma kullanacağım ve ekranını dediğim gibi nadir dışarı çıktığımda ve okulda kullanırım victusun özellikleri çok hoşuma gidiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
PUBG ve CS go diyelim kaç FPS fark eder sence