Neler Yeni

Çözüldü✓ Hp victus 16 laptopta windows 11 den 10 a geçme

egrdmm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ege Erdem
Arkadaşlar merhaba bu laptopu alalı 1 2 ay oldu bende 4060 16 ram 1 tb ssd ve amd işlemcili modeli var ama ben uzun yıllar windows 10 kullandım bu bilgisayar da windows 11 le geliyor ve windows 11 beni gerçekten rahatsız etmeye başladı. Bu işletim sistemi hiç hoşuma gitmiyor hem format atma sevdamdan hemde windows 10 sevdamdan 10 a geçmeyi düşünüyorum ama sanırım bu laptopun intel modeller gibi windows 10 desteği yok formattan sonra hp dışı harici bir yerden driver aramak da istemiyorum yani sıkıntı olur mu acaba ya da orjinal driverları nerden bulabilirim. Bir de bu laptopun ben pek anlamıyorum ama biostan falan ayarlarla daha da hızlandırabiliyor muyuz acaba ghz yükseltmek veya ekran kartı watt sabitlemek gibi anlamıyorum pek değinirseniz sevinitim teşekkürler

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
BYsimiti
victuslarda hoparlör ve bluetutda sorun yaratıyor intel windows kendisi yükler

egrdmm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ege Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
victuslarda hoparlör ve bluetutda sorun yaratıyor intel windows kendisi yükler
benimki amd model reis yüklesem windows 10 u windows çar çur bluetototh bilmemneyi kendi yüklese de sadece ekran kartlarını ben manuel yüklesem olur mu acaba

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
BYsimiti
benimki amd model reis yüklesem windows 10 u windows çar çur bluetototh bilmemneyi kendi yüklese de sadece ekran kartlarını ben manuel yüklesem olur mu acaba
hpnin sitesinden indircen setup tıklıyorsun yönetici izni isteyebilir yüklemek kolay öğrenmiş olursun

egrdmm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ege Erdem
hpnin sitesinden indircen setup tıklıyorsun yönetici izni isteyebilir yüklemek kolay öğrenmiş olursun
reis ben onları biliyorum sen beni yanlış anladın galiba diyorum ki hp nin benim sahip olduğum laptopta windows 10 desteği yok ama ben windows 10 a geçmek istiyorum driverlar sıkıntı yaratır mı bunu demek istiyodum ama youtubeda bir video gördüm amd nin kendi sitesinde windows 10 dahil işlemci modeli yazıp chipset driver diye girince chipset de yükleniyor ses kartı da ekran kartı bluetooth öyle yapıcam galiba çözüldü diye işaretliyorum konuyu ilgin için sağolasın

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
BYsimiti
reis ben onları biliyorum sen beni yanlış anladın galiba diyorum ki hp nin benim sahip olduğum laptopta windows 10 desteği yok ama ben windows 10 a geçmek istiyorum driverlar sıkıntı yaratır mı bunu demek istiyodum ama youtubeda bir video gördüm amd nin kendi sitesinde windows 10 dahil işlemci modeli yazıp chipset driver diye girince chipset de yükleniyor ses kartı da ekran kartı bluetooth öyle yapıcam galiba çözüldü diye işaretliyorum konuyu ilgin için sağolasın
yüklersin bendede sadece w11 ama w10nada yükledim firmalar gizliyor sıf w11 kullandırmak için

egrdmm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ege Erdem
yüklersin bendede sadece w11 ama w10nada yükledim firmalar gizliyor sıf w11 kullandırmak için
Hallettim her şeyi kurdum performans da arttı güzel oldu updateleri falan da yaptım özlemişim windows 10 u

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,814
Üyeler
165,240
Son üye
rudeboy110
Top Bottom