Hangisini aldınız hocam Asus mu, ben de bugün sipariş verdim, HP ile çok arada kaldımLaptopu satın aldık bakalım testlerini ve videosunu çekecem bu ay içinde sağlam geldi kargodan iyi paketlemişler.
Hangisini aldınız hocam Asus mu, ben de bugün sipariş verdim, HP ile çok arada kaldımLaptopu satın aldık bakalım testlerini ve videosunu çekecem bu ay içinde sağlam geldi kargodan iyi paketlemişler.
hp olanı aldım.Hangisini aldınız hocam Asus mu, ben de bugün sipariş verdim, HP ile çok arada kaldım
hayırlısı olsun hocam geri dönüşlerinizi bekliyoruzhp olanı aldım.
Öyle bi sallamışsın ki.victus 15 modeli ise ısınma sorunu devam ediyor victus 16 r7 6800h 3060 lı versiyonunu kullanıyorum fps drop gibi bir problem yok ayrıca god of war ragnarokta max 78 derece oluyor o da laptopa göre normal olduğunu düşünüyorum
Işlemci boostunu açmaz iseniz o sıcaklıklar normal bendede öyle.Öyle bi sallamışsın ki.
hocam victuslardamı yoksa o modeldemii7-13.nesil 3050 li 16 gb ddr5 ramli ve 512 gb ssdli versiyonunu aldım ısınma sorununun kralı var işlemci ghz düşürüyor alıpta boşuna paranızı dökmeyin beklenilen performansın altında veriyor ve bu durumu çoğu kullanıcı yaşamakta.
Victus 16 da daha az fakat onda da aynı sorun var sayılır. İşini garantiye al diyorum herkese ayrıca hp müşteri hizmetleri ve servisi kötü.hocam victuslardamı yoksa o modeldemi
Hocam hangi firmayı önerirsinizVictus 16 da daha az fakat onda da aynı sorun var sayılır. İşini garantiye al diyorum herkese ayrıca hp müşteri hizmetleri ve servisi kötü.
Msi (bazı modeller) Asus ( bazı modelleri dell vs.Hocam hangi firmayı önerirsiniz
Model bile fark ediyor mu hocam? Baya ilginç yaMsi (bazı modeller) Asus ( bazı modelleri dell vs.
Ragnarok PC ye geldide benim mi haberim yok?Işlemci boostunu açmaz iseniz o sıcaklıklar normal bendede öyle.
Hocam kullandığım laptopun modeli 54S73EA salladığım falan yok ısı değerleri bu aralıkta geziyor fakat affola yanlışlıkla işlemciyi 5700h yerine 6800h demişim ve gow örneğinde ragnarok demişim normal gow olacaktı.Ayrıca 2 arkadaşımda da i7 12700H versiyonu var fakat bir tanesi çözemediğimiz şekilde ısınmamasına rağmen fps drop yiyor.Öyle bi sallamışsın ki.