❌İndirim Bitti! HP VICTUS 16 - RYZEN 5 7640HS - RTX 4060 16.1" 28.399TL

i7-13.nesil 3050 li 16 gb ddr5 ramli ve 512 gb ssdli versiyonunu aldım ısınma sorununun kralı var işlemci ghz düşürüyor alıpta boşuna paranızı dökmeyin beklenilen performansın altında veriyor ve bu durumu çoğu kullanıcı yaşamakta.
hocam victuslardamı yoksa o modeldemi
 
Victus 16 da daha az fakat onda da aynı sorun var sayılır. İşini garantiye al diyorum herkese ayrıca hp müşteri hizmetleri ve servisi kötü.
Hocam hangi firmayı önerirsiniz
 
Ben bu laptobu aldım. Hoparlörler kalitesi ve tek m2 slotu bir tık sıkıntı. Direk 2tb m2 ssd alınmasi lazım bence ama diğer türlü çok iyi bir cihaz ve max 77 derece gördüm. Bir tık fan sesi alabilirsiniz o da sıkıntı olmaz bence kulaklık kullanqn için.
 
Öyle bi sallamışsın ki.
Hocam kullandığım laptopun modeli 54S73EA salladığım falan yok ısı değerleri bu aralıkta geziyor fakat affola yanlışlıkla işlemciyi 5700h yerine 6800h demişim ve gow örneğinde ragnarok demişim normal gow olacaktı.Ayrıca 2 arkadaşımda da i7 12700H versiyonu var fakat bir tanesi çözemediğimiz şekilde ısınmamasına rağmen fps drop yiyor.
 

Ekler

  • IMG_0371.jpeg
    IMG_0371.jpeg
    1.5 MB · Hit: 57
Geri
Top