Hp victus 16 vs Monster

Oyun da oynanacak fakat uzun ömürlü olması daha önemli. Bunu da göz önünde bulundurursak yine victus mu? İ5 13500h ve 4060.
Aslında hayır bunu buldum
Mümkünse bu daha iyi
Olmazsa benim attığım

Aslında hayır bunu buldum
Mümkünse bu daha iyi
Olmazsa benim attığım
Bu satıcı sahibindende ikinci el satan eleman değil mi? Yorumu da kötü hem. Bir de r7 olan victus yukarda yazdığım üzere kredi kartı yüzünden alamıyor arkadaş. Beta plus satıcısı var ancak güvenilir değl vb şeyler yazmışlar

33.700 e bunu aldım dün. 17.3 olması ve işlemcisinden dolayı.
Güzel kazık yemişsin
Bu satıcı sahibindende ikinci el satan eleman değil mi? Yorumu da kötü hem. Bir de r7 olan victus yukarda yazdığım üzere kredi kartı yüzünden alamıyor arkadaş. Beta plus satıcısı var ancak güvenilir değl vb şeyler yazmışlar
Burdan al kanka
Hpden çok daha iyi

Uygunsuz davranış
Kazık olduğunu sen mi belirliyorsun küçük beyninle ? Benim için ekran boyutunun 17.3 olması önemli , 1 tb ssdi önemli,32gb ram önemli, ekran kartının 4000 serisi olması önemli var mı bu özelliklerde bu fiyata başka laptop ?
1tb ssd önemli ama sonradan takılabilir
Daha iyi işlemci bulunabilir çok az fark olsa da
32gb ram sonradan takılır 16 da gayet iyi
Ekran kartın 4000 serisinden ama bu fiyata 4060 almak varken 4050 alman kötü
Üstüne monster alman yazılımsal sorunları beraberinde getirecektir
17.3 inç olduğu için güzel göz boyamış
En azından ekran boyutundan dolayı bilgisayarın soba yerine bilgisayar olarak kullanılabilecek belki
Ben sana gerçekleri söyledim

Kazık olduğunu sen mi belirliyorsun küçük beyninle ? Benim için ekran boyutunun 17.3 olması önemli , 1 tb ssdi önemli,32gb ram önemli, ekran kartının 4000 serisi olması önemli var mı bu özelliklerde bu fiyata başka laptop ?
küçük beyninle mi vallaha bende söyleyeyim sağlam kazık yemişsin

Bu özelliklerde veya daha yüksek özelliklerde ,bu fiyata veya daha düşük bir fiyata laptop gösteremiyorsanız kazık diyemezsiniz kardeşim. Diyorsanız da boş yapıyorsunuz bu kadar basit.

Taksit seçenekleri uymuyor birde Hp nin 8x2 olduğundan yükselteceği zaman sat tekrar al yapmak istemiyor. İlk attıklarım arasından hangisi daha iyi olur monster a biraz daha yakın ram ve ssd si yüksek hemde teknik servisini daha iyi olarak düşünüyor. DDR 5 olmasının çok farkedeceğini düşünmüyor oyunlarda çok aşırı kalite vs atamadığından böyle şeyleri problem yapmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,011
Üyeler
187,136
Son üye
4LPP
Geri