Neler Yeni

HP Victus 16r0053nt Hall Sensörü Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Salih
Herkese selamalar, başlıkta yazdığım gibi Hp Victus 16r0053nt Laptopumda hall sensörü sorunu çıktı. Bu sorun ilk başlarda CS2 oynarken ekranın ve klavye ışıklarının açılıp kapanmasıyla başladı ve olay git gide arttı ve eni sonu garantiye yolladım. Bugün ürün elime geldi ama sorun hâlâ çözülmemişti ki zaten forumlarda vs. uzun uzun baktım ve bi çoğu kişi sorunun çözümünün hall sensörü yani kapak sensörünü çıkartmakla çözüleceğini yazmış ama çıkarıldıktan sonrada CPU kendini belli bir Watt değerine sabitlediğini söylediler bu değeri 45-50 olarak söylüyorlar ama kendi laptopumla aynı model olmadığı için emin değilim bundan belki daha düşükte olabilir belki hiç sabitleme olmaz. Bu konudaki yardımlarınızı bekler ve şimdiden teşekkür ederim.

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Burhan Bey
Merhaba, tam anlayamadım, ürünü servise yolladınız ama sorun aynı şekilde devam mı ediyor? Servis sorun yok deyip geri mi yollamış?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, tam anlayamadım, ürünü servise yolladınız ama sorun aynı şekilde devam mı ediyor? Servis sorun yok deyip geri mi yollamış?
Evet servis bir sorun olmadığını belirtmiş. Yüksek ihtimal testlerde yük altına bırakmadılar bilgisayarı.

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Burhan Bey
Tekrar yollayın hocam, hatta yaşadığınız sorunu not şeklinde yazıp kutusuna koyun, o şekilde gönderin.

Top Bottom