Neler Yeni

HP Victus Laptop Değişim Şartları

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yunus Emre Duman
Selamlar herkese 3 ay önce hp victus 16 s0038 nt modelini aldım ryzen 7 7840hs işlemcim var ve bu işlemcinin eskiye nazaran çok daha fazla ısındığını fark ettim max 70 derece olan işlemci 95 lere çıktı ve destek ekibine başvurdum tamire aldılar sorunumun fan tozlanması olmadığı çok barizdi ancak istanbul da bi yetkili servise gönderdiğimizde fan temizlendi diye geri gönderildi sorunun fan olmadığını biliyordum ve direkt denedim bilgisayarı yine aynı sıkıntı vardı yine aradım ve bu sefer biraz sert bi üslupla konuştum karşıdaki destek ekibindeki eleman pc yük altında ısınır bilgisayarında sıkıntı yok dedi ancak bende sinirlendim gel test edelim dedim ve baktığımızda düşük işlemci kullanımına rağmen 97 dereceleri gören bi tabloyla karşılaşınca o da şaşırdı ve bunu videoya çekip mailden atmamı istedi bende attım bunu değerlendirmeye alacağız dedi bende şuan düşündüm ki ben bu bilgisayarı 0 aldım 3 ay önce 3 ayda arıza çıkardı size gönderdim aynı sorun devam ediyor ben bunu değiştirmek istiyorum desem biraz da ters yapsam değişim imkanı var mı yoksa imkansız mı değişimi zorlamak istiyorum ama olma ihtimali yoksa boşuna tersleşip ters bellenmek istemiyorum daha önce bilgisi tecrübesi olanlar bakabilir mi çok acil şekilde ona göre yarın arayıp değişim isteyeceğim ters şekilde

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Qwerty1029384756
Geçmiş olsun. Omen 16 ile aynı durumları yaşadım şubatta aldım hala iade olmadı THH başvurdum.

Farex

80+ Silver
bu yüzden size Victus ve omen almayın diyorum yok kafa basmıyor veletlerde. Senin için demiyorum kardeşim, senin soruna gelecek olursak değişim zor ki değişim ile uğraşma iade et bunlar zaten çoğu cihazda yaşanıyor kaliteli cihazlar değil omen 17 nin yenileri harici şuan diğer hp modellerini çöpe at.

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Qwerty1029384756
bu yüzden size Victus ve omen almayın diyorum yok kafa basmıyor veletlerde. Senin için demiyorum kardeşim, senin soruna gelecek olursak değişim zor ki değişim ile uğraşma iade et bunlar zaten çoğu cihazda yaşanıyor kaliteli cihazlar değil omen 17 nin yenileri harici şuan diğer hp modellerini çöpe at.
Anlamıyorlar. Kendilerine alacak olsalar HP kesinlikle almazlardı. Banane diyipte öneriyorlar sanırım 500 kere yaşadığım mağdurluğu anlatıyorum anlayan kişi çok az.

Farex

80+ Silver
Anlamıyorlar. Kendilerine alacak olsalar HP kesinlikle almazlardı. Banane diyipte öneriyorlar sanırım 500 kere yaşadığım mağdurluğu anlatıyorum anlayan kişi çok az.
Bu forumda çocuk kitlesi bu kadar fazla iken zor. Çocukların kafası da basmıyor bir de bunlara ülke emanet ediceğiz. Yazık yani aynı sorunu victus 15 ve 16 da yaşadım ki victus 15 rezalet ötesi bir laptop onun yerine casper alırım daha iyi casper bile kullandım bu kadar rezalet bir şey görmedim.

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Qwerty1029384756
Bu forumda çocuk kitlesi bu kadar fazla iken zor. Çocukların kafası da basmıyor bir de bunlara ülke emanet ediceğiz. Yazık yani aynı sorunu victus 15 ve 16 da yaşadım ki victus 15 rezalet ötesi bir laptop onun yerine casper alırım daha iyi casper bile kullandım bu kadar rezalet bir şey görmedim.
Maalesef. Başkası alacakya banane diyipte öneriyorlar. Victus ve V15 önermeye bayılıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yunus Emre Duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hacı ben önceki laptop um da hp diye aldım aslında öncekinden gayet memnundum bu niye böyle oldu anlamadım ne yapmam gerek kafam karışık 3 ay önce 36 k ya aldım bunu şimdi 40 k ya 4050 zor alırım orası da sıkıntı bi akıl verir misin

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Qwerty1029384756
Hacı ben önceki laptop um da hp diye aldım aslında öncekinden gayet memnundum bu niye böyle oldu anlamadım ne yapmam gerek kafam karışık 3 ay önce 36 k ya aldım bunu şimdi 40 k ya 4050 zor alırım orası da sıkıntı bi akıl verir misin
2 seçenek var güç veya kalite. Ben şahsen kaliteyi seçtim LOQ alarak.

Farex

80+ Silver
41k ya 4060 lar indirime giriyor arada denk gelirse artık

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Özbaş
HP almayın deyince sonra bana kızıyorlar piyasada gördüğüm ve deneyimledigim kadarı ile Asus ,MSI ,Lenovo, Gigabyte Laptop dışındakilere hiç girilmemesi gerekiyor bence bu yoruma hemen ben kullanıyorum bende sorun yok diye atlayacak arkadaşlara istinaden bir markanın her ürününde sorun olmayabilir fakat genel değerlendirme yaparken sorun yaşayan kullanici sayısına göre değerlendirme yapın Örnek Asus laptoplarında en büyük sorunu menteşe bir sürü kullanıcı menteşe sorunu yaşıyor Asusta

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Qwerty1029384756
HP almayın deyince sonra bana kızıyorlar piyasada gördüğüm ve deneyimledigim kadarı ile Asus ,MSI ,Lenovo, Gigabyte Laptop dışındakilere hiç girilmemesi gerekiyor bence bu yoruma hemen ben kullanıyorum bende sorun yok diye atlayacak arkadaşlara istinaden bir markanın her ürününde sorun olmayabilir fakat genel değerlendirme yaparken sorun yaşayan kullanici sayısına göre değerlendirme yapın Örnek Asus laptoplarında en büyük sorunu menteşe bir sürü kullanıcı menteşe sorunu yaşıyor Asusta
Gigabyte markasıda biraz sıkıntılı. Onun dışında çok haklısınız.

java

80+ Bronze
Kendin termal macun değişimi yapmayı deneyebilirsin. Çünkü hiç iade yapabileceklerini sanmıyorum. (HP çok kötü bir firma bu anlamda.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,339
Son üye
Bozorge
Top Bottom