Yunusemreduman
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3
- İsim
- Yunus Emre Duman
Selamlar herkese 3 ay önce hp victus 16 s0038 nt modelini aldım ryzen 7 7840hs işlemcim var ve bu işlemcinin eskiye nazaran çok daha fazla ısındığını fark ettim max 70 derece olan işlemci 95 lere çıktı ve destek ekibine başvurdum tamire aldılar sorunumun fan tozlanması olmadığı çok barizdi ancak istanbul da bi yetkili servise gönderdiğimizde fan temizlendi diye geri gönderildi sorunun fan olmadığını biliyordum ve direkt denedim bilgisayarı yine aynı sıkıntı vardı yine aradım ve bu sefer biraz sert bi üslupla konuştum karşıdaki destek ekibindeki eleman pc yük altında ısınır bilgisayarında sıkıntı yok dedi ancak bende sinirlendim gel test edelim dedim ve baktığımızda düşük işlemci kullanımına rağmen 97 dereceleri gören bi tabloyla karşılaşınca o da şaşırdı ve bunu videoya çekip mailden atmamı istedi bende attım bunu değerlendirmeye alacağız dedi bende şuan düşündüm ki ben bu bilgisayarı 0 aldım 3 ay önce 3 ayda arıza çıkardı size gönderdim aynı sorun devam ediyor ben bunu değiştirmek istiyorum desem biraz da ters yapsam değişim imkanı var mı yoksa imkansız mı değişimi zorlamak istiyorum ama olma ihtimali yoksa boşuna tersleşip ters bellenmek istemiyorum daha önce bilgisi tecrübesi olanlar bakabilir mi çok acil şekilde ona göre yarın arayıp değişim isteyeceğim ters şekilde