Neler Yeni

HP Victus laptopa Windows 11 kurulumu

QRuder

80+ Silver
F10 tuşu BIOS'a girin. Sonra CSM'yi kapatıp UEFI'ye ayarlayın. Sonrasında Secure Boot'u açın. Sonrasında AMD fTPM'i açın. Sonrasında USB'yi takın ve ayarları kaydederek çıkın BIOS'tan. Sonra kurulum ekranı gelecektir İnşAllah.
hocam ben de hp victusun 16 modellerinden birini aldım arkadaşınkinden yüksek biraz sistem, ben secure boot felan hiç uğraşmadım direkt win10 usb hazırlayıp bir yerden taktım f5 ve f6 tuşları yukarı ve aşağı hareket sağlıyordu f6 ile yukarı çıkarıyordum sanırım ondan sonra direkt kurulum yaptım sonrasında win11 yükselttim secure boot felan uğraşmadım hiç gerek varmıydı ki ,hata almamış arkadaş

MehmeTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet K
Hocam eski hp compaq bilgisayarımda da aynen öyle yapıyorum

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
Semih Boran
hocam ben de hp victusun 16 modellerinden birini aldım arkadaşınkinden yüksek biraz sistem, ben secure boot felan hiç uğraşmadım direkt win10 usb hazırlayıp bir yerden taktım f5 ve f6 tuşları yukarı ve aşağı hareket sağlıyordu f6 ile yukarı çıkarıyordum sanırım ondan sonra direkt kurulum yaptım sonrasında win11 yükselttim secure boot felan uğraşmadım hiç gerek varmıydı ki ,hata almamış arkadaş
Windows 11 için şart. Muhtemelen hem Secure Boot hem de TPM açık geliyor ki direkt yükseltebilmişsiniz diye düşünüyorum.

omeerdrms

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ömer Durmuş
Merhaba arkadaşlar. Yeni HP Victus RTX3050 R5 5600H 16 Gb ram li laptop aldım. Windows 11 kurmak istiyorum. Kurulum usb si elimde hazır. Nasıl bir yol izlemeliyim biosa vs. nasıl gireceğim yardımcı olur musunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Model HP victus 15 arkadaşlar
Dostum bilgisayar nasıl hoşuna gittiği batarya performansı ve oyunlarda nasıl çok isiniyormu degerlendirmeni yaparmisin bende almayı düşünüyorum aynı modeli ve sen aldığında fiyatı neydi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aykan Pişiren
Hayır. Size yukarıda BIOS'a girdikten sonra yapmanız gerekenleri söyledim. Bakın ilk verdiğim cevaba. Discord'unuz var ise size oradan yardımcı olmaya devam edebilirim.
merhaba iyi günler ben şimdi kurmaya çalışıyorum fakat secure bootu aktif edemiyorum UEFI'yi de seçemiyorum üstüne geliyorum fakat entere basınca o etkin olmuyor discord üzerinden iletişime geçebilirsek yardımcı olursanız çok sevinirim. lexicy#9121 discord kullanıcı adım

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
Semih Boran
merhaba iyi günler ben şimdi kurmaya çalışıyorum fakat secure bootu aktif edemiyorum UEFI'yi de seçemiyorum üstüne geliyorum fakat entere basınca o etkin olmuyor discord üzerinden iletişime geçebilirsek yardımcı olursanız çok sevinirim. lexicy#9121 discord kullanıcı adım
Discord adresini yanlış vermişiniz sanırsam. EFI Shell#3260 .

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
YUSUF YAKAR
Windows 11 için şart. Muhtemelen hem Secure Boot hem de TPM açık geliyor ki direkt yükseltebilmişsiniz diye düşünüyorum.
Hocam ben de win 11 yuklerken şöyle bir sorunla karsilastim

Ekler

• IMG_20230519_032447.jpg
    IMG_20230519_032447.jpg
    3.6 MB · Hit: 86
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
YUSUF YAKAR
Burada bir hata yok. Mümkünse FAT32 olarak yazdırıp kurmayı deneyin.
Hocam biosta secure boot kısmına dokunamiyorun otomatik disabled gözüküyor windowsu kurulumunu bitirdikten sonra tekrar başa atıp olayları en başa alıyor Fat32 olarak nasıl yazdirabilirim

Top Bottom