HP Victus modelleri neden ucuz

Normal fiyatlar bence

Malzeme ve yapı kalitesi düşük olduğundan ucuz, resmen omen'in kalitesiz klonu gibi diyebiliriz. Tasarımlara dikkat ederseniz çok benzerdir.

Cihaz öyle bir noktada ki ekranın sallantıda esnemesi(wobble) durumu için cihazları değerlendirirken bu cihaza göre inceliyorlar. Geçen Mediamarkt'ta inceledim, harbiden bu durum fazla. Eve dönünce Thinpad'imde denedim, esneme yok gibi resmen, orada ise esnemenin bitmesi için birkaç saniye bekliyorsun.

Knk ben 18.600 e bu modelin i5 lisini aldım. Açıkçası bu fiyatlardaki diğer markalara göre kronik sorunları neredeyse yok. Sadece ekran çok titriyormus fln. Yani bu da bir kronik sorun bile sayilmadigi için bana göre ben aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve ben de fiyatı uygun buldum diğer arkadaşlara göre. Aynı fiyata monster 11. Nesil islemci 3050 ekran kartı ve dd4 ram verirken bunda hepsi üst düzeydeydi. Birde 6 saatlik sarj ömrü olunca temiz

Ucuzluk nerde hocam
Benzer donanımlı modellere baktığımda daha ucuzdu hocam

Knk ben 18.600 e bu modelin i5 lisini aldım. Açıkçası bu fiyatlardaki diğer markalara göre kronik sorunları neredeyse yok. Sadece ekran çok titriyormus fln. Yani bu da bir kronik sorun bile sayilmadigi için bana göre ben aldım.

Ve ben de fiyatı uygun buldum diğer arkadaşlara göre. Aynı fiyata monster 11. Nesil islemci 3050 ekran kartı ve dd4 ram verirken bunda hepsi üst düzeydeydi. Birde 6 saatlik sarj ömrü olunca tem

Ve ben de fiyatı uygun buldum diğer arkadaşlara göre. Aynı fiyata monster 11. Nesil islemci 3050 ekran kartı ve dd4 ram verirken bunda hepsi üst düzeydeydi. Birde 6 saatlik sarj ömrü olunca temiz
Anladım sağol

Geri