Neler Yeni

HP Victus vs Acer Nitro

Tankman

80+ Bronze
Ben şuan aktif kullanıyorum victus 15 daha bir sıkıntısıyla karşılaşmadım 6 ay kadar oluyor günde 10-12 saat kullanıyorum full oyun oynuyorum sıkıntısı yok

zacsha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben şuan aktif kullanıyorum victus 15 daha bir sıkıntısıyla karşılaşmadım 6 ay kadar oluyor günde 10-12 saat kullanıyorum full oyun oynuyorum sıkıntısı yok
AAA+ oyunlarda yüksek ayarlarda aldığın FPS değerleri nasıl? 4060 hayli hayli yetiyordur büyük ihtimal.

Tankman

80+ Bronze
AAA+ oyunlarda yüksek ayarlarda aldığın FPS değerleri nasıl? 4060 hayli hayli yetiyordur büyük ihtimal.
3050 benim leptop bannerlord cyberpunk Detroit rainbow six eage bunları orta ayarlarda güzel FPS ile oynuyorum hiç FPS den dolayı oyun oynayamadig8m olmadı sadece cyberpunk yüksek ayarlarda oynanması gereken bir oyun yüksek ayarlarda sıkıntı oluyordu onda

MoonWalk

80+ Bronze
Amazon söz konusu olursa hem fiyatlar epey bir yükseliyor hem de alternatifler iyice azalıyor. Diğer sitelerden Nitro 5 AN515-58 RTX 4060 modeli alınabilir. 40k altında ara sıra satılıyor, şu an da 40k civarında ve bu fiyatlar makul bu model için. Victus 16 çok şaibeli artık, normalde sorun olmayacak birkaç kusuru vardı lakin bunların içinde de farklı farklı kusurlar çıkınca iyice sorunlu olmaya başladı. Fan sesi çokça bahsedilir ancak bunun dışında memnun edecek bir model Nitro 5 RTX 4060.

Top Bottom