Yardım Hp Victus vs asus rog strix

Reaksiyon skoru
4

Özellikleri güzel gözüküyor Asus Rog Strix 16 gb ram 4060 i7 13650hx ile bunun arasında kaldım o 54k bu 43k şimdi diyorum arada bu kadar fiyat farkı var birşeylerimi kötü anlıyamadım

Siz olsanız hangisini seçerdiniz?

Özellikleri güzel gözüküyor Asus Rog Strix 16 gb ram 4060 i7 13650hx ile bunun arasında kaldım o 54k bu 43k şimdi diyorum arada bu kadar fiyat farkı var birşeylerimi kötü anlıyamadım

rog serisi orta üst segmentte alınacak bir seri değil, üst segmentte alınacak bir seri. victus yerine acer nitro lenovo loq veya asus tuf öneririm

Bütçe artarsa bunada bakabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe artmazsa bunu al.

Bütçe artarsa bunada bakabilirsin.

Bütçe artmazsa bunu al.
Ryzen pek istemiyorum eski bilgisayarımda var ryzen clienti falan çok sorunlu yüklüyorum açıyorum pc yeniden başlatınca hata veriyor açılmıyor clienti

Hocam Victus F/P laptopu Asus ROG Strix ise premium laptop.
F/P evet ama sorun yaratırmı bazıları diyor çok ısınıyor bazıları diyor çok kısılmış bazılarıda diyor ısınma yok ve kısıtlamada yok bu kafa karıştırıyor

eğer 40kya isterseniz önerim bu

55kya kadar derseniz bu daha iyi olur gibi

eğer 40kya isterseniz önerim bu

55kya kadar derseniz bu daha iyi olur gibi

Msi güzel ama ekran kartının w değeri çok düşük kalıyor 55k ya 140w asus rog var iken

Eski pcdeki ryzenle bu bir değilki hocam.
Yanide baktığımızda intel daha fazla tutuluyor ve daha iyi performans sonuçları veriyor

Victus 16 kullandım şimdi rog kullanıyorum. Emin ol aradaki 10 k ya değer. Rog un ekranı tasarımı vs çok daha iyi.

Msi güzel ama ekran kartının w değeri çok düşük kalıyor 55k ya 140w asus rog var iken

Yanide baktığımızda intel daha fazla tutuluyor ve daha iyi performans sonuçları veriyor
ekran kartı baktığım kadarıyla 105w zaten 4000 serisinde 100wta sonra aşırı bi performans farkı olmuyor birde nvidianın boostu vardı aklımda değil oda 15w 25w gibi bi değer artırıyordu bence msi çok daha iyi olur bu arada yeni nesilde ryzen>intel coredan daha iyi ve hp victus kulanan biri olarak hp victus önermiyorum aşırı termal kısıtlama var beni çok etkilemiyor amd+amd olunca ama piyasadakilerin nerdeyse tamamı nvidia kartlı ondan sıkıntı olur önermiyorum

Victus 16 kullandım şimdi rog kullanıyorum. Emin ol aradaki 10 k ya değer. Rog un ekranı tasarımı vs çok daha iyi.
İşte böyle bir yorum arıyordum tamamdır değer deniyorsa direkt onu alayım ama keşke numpad olsaydı birde harddisk yuvası olsaydı ama yapıcak bişey yok

İşte böyle bir yorum arıyordum tamamdır değer deniyorsa direkt onu alayım ama keşke numpad olsaydı birde harddisk yuvası olsaydı ama yapıcak bişey yok
Numpad modele göre değişiyor. Bazısında fiziksel var bazılarında touchpad numpad e dönüşüyor. Benimkinde numpad var. Bende numpad seviyorum

Geri