Arkadaşlar bu iki cihazdan hangisini önerirsiniz?
Knk bende 4060 Acer nitro v16 8845 hs yada game garaj alacam HP alma Hall sensörü çıkarsa canını sıkarArkadaşlar bu iki cihazdan hangisini önerirsiniz?
attığın hp serisini sakın alma s0 s1 r0 r1 dahil onlarda çözülememiş hall problemi varArkadaşlar bu iki cihazdan hangisini önerirsiniz?
Peki Acer mi yoksa Gamegaraj mı?Knk bende 4060 Acer nitro v16 8845 hs yada game garaj alacam HP alma Hall sensörü çıkarsa canını sıkar
Peki hocam Gamegaraj'ı mı alayım yoksa öneriniz var mı?attığın hp serisini sakın alma s0 s1 r0 r1 dahil onlarda çözülememiş hall problemi var
kalite olarak acer ama fp olarak tabii ki game garajPeki Acer mi yoksa Gamegaraj mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki hocam Gamegaraj'ı mı alayım yoksa öneriniz var mı?
Biri mantık evliliği biri de sevgi onu sen seçicen ama game garaj çok kaliteliPeki Acer mi yoksa Gamegaraj mı?
Hangisi ucuzsa onu al 32 gb deBiri mantık evliliği biri de sevgi onu sen seçicen ama game garaj çok kaliteli
önerim game garaj alabilirsin işlemci uzun yıllar yetecektir bu fiyatlara baya iyilerPeki Acer mi yoksa Gamegaraj mı?
Gamegaraj'ı aldım teşekkür ederim cevaplarınız için.önerim game garaj alabilirsin işlemci uzun yıllar yetecektir bu fiyatlara baya iyiler
Oyunu nereden alacağız acaba? E postaya mı gelecek?Game garaj da oyun hediyesi de var bf 6 verecekler
İntel kampanya yapmış
Onu bilmiyorum ya arastır bütün intellerde var şuan galibaGamegaraj'ı aldım teşekkür ederim cevaplarınız için.
Oyunu nereden alacağız acaba? E postaya mı gelecek?
Kaliteli cihaz hayırlı olsunGamegaraj'ı aldım teşekkür ederim cevaplarınız için.
Oyunu nereden alacağız acaba? E postaya mı gelecek?
aldıktan 14 gün sonra gamegaraj'a faturanı ve bilgilerini göndereceksin.Oyunu nereden alacağız acaba? E postaya mı gelecek?
Teşekkür ederim, e posta yollayacağım değil mi?aldıktan 14 gün sonra gamegaraj'a faturanı ve bilgilerini göndereceksin.